Συνένωση Τέλου Άγρα-ΑΕ Γαργαλιάνων με προπονητή τον Κώστα Στυλιανόπουλο!

Κοινή πορεία θα ακολουθήσουν στο εξής Τέλος Άγρας και ΑΕ Γαργαλιάνων αφού απέκτησαν ενιαίο διοικητικό συμβούλιο και θα έχουν κοινό προπονητή, τον Κώστα Στυλιανόπουλο!

Αυτό που επί της ουσίας αποφασίστηκε στους Γαργαλιάνους είναι τα δυο σωματεία να ενώσουν τις δυνάμεις τους με τον Τέλο Αγρα να διατηρεί την ηγετική του θέση στην πόλη και και την ΑΕ Γαργαλιάνων να ρίχνει περισσότερο το βάρος στις Ακαδημίες και να αποτελεί τον τροφοδότη.

Νέος προπονητής τόσο του Τέλλου Αγρα όσο και της Α.Ε. Γαργαλιάνων θα είναι ο Κώστας Στυλιανόπουλος, ο οποίος επιστρέφει στην ομάδα μετά από περίπου δυο δεκαετίες!

Η σύνθεση του νέου διοικητικού συμβουλίου έχει ως εξής:

Παναγιώτης Δημητρακόπουλος (πρόεδρος), Παναγιώτης Βαρβατσούλης (α’ αντιπρόεδρος), Φώτης Πουλόπουλος (β’ αντιπρόεδρος), Γιώργος Βλαχαδάμης (γραμματέας), Ηλίας Γκιώνης (ταμίας), Θανάσης Γκιώνης (υπεύθυνος επικοινωνίας), Νίκος Καμπύλης (α’ γενικός αρχηγός), Φώτης Καλκαβούρας (β’ γενικός αρχηγός), Δημήτρης Ανδρώνης (γ’ γενικός αρχηγός), Γιάννης Ζαχαρόπουλος (μέλος), Σπύρος Αυρηλιώνης (μέλος), Κωστής Βέργης (μέλος), Δημήτρης Βαρβατσούλης (μέλος), Ακης Παναγόπουλος (μέλος), Γιώργος Λαμπούσης, Παναγιώτης Γεωργιόπουλος.

Η κοινή ανακοίνωση Τέλου Άγρα και ΑΕ Γαργαλιάνων αναφέρει:

Η Α.Ε. Γαργαλιάνων θα αποτελεί από εδώ και στο εξής σταθμό εξέλιξης και ανάδειξης των παιδιών της ακαδημίας του Τέλλου Αγρα, με στόχο την άμεση ενσωμάτωσή τους στην πρώτη ομάδα. Ο Τέλλος Αγρας θα βασιστεί κυρίως σε ντόπιους ταλαντούχους παίκτες.

Η προετοιμασία των δύο ομάδων θα είναι κοινή. Κατά τη διάρκεια της θα επιλεγούν επιπλέον παίκτες που θα στελεχώσουν την ΑΕΓ και τον Τέλλο Αγρα”.

Όσον αφορά στο ρόστερ, στον Τέλλο Αγρα θα συνεχίσει ο Θανάσης Γεωργιόπουλος, ενώ επιστρέφουν οι Αλέξανδρος Μάγγος, Χρυσόστομος Δημητρόπουλος, Θανάσης Γεωργακόπουλος, Γιώργος Παπανδρεόπουλος, Πέτρος Μπολούν και Βαγγέλης Πανταζής που ήταν στην ΑΕΓ.


672 views
Top