Πυροδοτεί τρείς “βόμβες” το Διαβολίτσι!

Έτοιμοι να πυροδοτήσουν... μεταγραφικές βόμβες είναι στον ΑΟ Διαβολιτσίου. Μετά την περυσινή σούπερ σεζόν στην κορυφαία κατηγορία της Μεσσηνίας, οι άνθρωποι του ΑΟΔ φαίνεται πως βάζουν ακόμη ψηλότερα τον πήχη αφού σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκονται σε επαφές με τους Άγγελο Μπαστακό, Φάνη Κάνιστρα και Άρη Σταματελόπουλο!

Όπως  γίνεται εύκολα αντιληπτό πρόκειται για κινήσεις που εάν τελεσφορήσουν θα δώσουν άλλη δυναμική στο συγκρότημα του Κώστα Παλαμάρα.

Θυμίζουμε ότι το Διαβολίτσι έχει αποκτήσει τους Γιάννη Τζανετέα, Αρτέμη Παλιά ενώ έχουν ανανεώσει οι Πιτσιλής, Μπαλόπουλος, Τσουκαλάς, Κρεμμύδας, Ζάκκας, Κωνσταντακόπουλος, Κουλόπουλος.

Δημοτικό Γήπεδο Διαβολιτσίου « Καπετάν Βασίλης»

Στο μεταξύ, το όνομα του καπετάν Βασίλη Κωνσταντακόπουλου θα φέρει από αύριο το γήπεδο του Διαβολιτσίου.

Η τελετή ονοματοδοσίας θα γίνει στις 8 μ.μ, παρουσία μελών της οικογένειας του αείμνηστου επιχειρηματία, μελών του Ιδρύματος «Καπετάν Βασίλη και Κάρμεν Κωνσταντακοπούλου», παραγόντων της τοπικής αυτοδιοίκησης, της Περιφέρειας Πελοποννήσου, της ΕΠΣΜ, καθώς και της διοίκησης, παικτών και φίλων του ΑΟΔ.

Σε σχετική ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρονται τα παρακάτω:

Ο Αθλητικός Όμιλος Διαβολιτσίου, μετά την ομόφωνη αποδοχή της εισήγησής του από τον Δήμο Οιχαλίας, για την ονομασία του Δημοτικού γηπέδου Διαβολιτσίου σε «καπετάν Βασίλης», διοργανώνει άμεσα την τελετή ονοματοδοσίας.

Το Σάββατο 7 Ιούλιου 2018 , στις 20:00 θα πραγματοποιηθεί στον χώρο του γηπέδου Διαβολιτσίου η τελετή ονοματοδοσίας, παρουσία σημαντικών προσκεκλημένων, όπως μελών της οικογένειάς του, μελών του Ιδρύματος «Καπετάν Βασίλη και Κάρμεν Κωνσταντακοπούλου», παραγόντων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, της Περιφέρειας Πελοποννήσου, της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μεσσηνίας καθώς και σύσσωμης της Διοίκησης, παικτών και φίλων του Αθλητικού Ομίλου Διαβολιτσίου.

Ο ΑΟΔ με την ενέργεια αυτή τιμά τον άνθρωπο καπετάν Βασίλη, ο οποίος με αφετηρία το Διαβολίτσι – όπου έζησε τα δύσκολα παιδικά του χρόνια - κατέκτησε ηγετική θέση στον χώρο της Ελληνικής και παγκόσμιας Ναυτιλίας αλλά και στον ευρύτερο επιχειρηματικό χώρο με κορυφαίο έργο την επένδυση στην COSTA NAVARINO.

Με την λειτουργία αυτού του μεγαλόπνοου έργου, η Μεσσηνία τοποθετήθηκε ως ελκυστικός και ποιοτικός προορισμός στον Παγκόσμιο Τουριστικό χάρτη, απολαμβάνοντας ήδη σημαντικά οφέλη με αντίκρισμα στο σύνολο της τοπικής κοινωνίας.

Η καταξίωση του καπετάν Βασίλη ενισχύεται με την πλούσια κοινωνική του δράση, προσφέροντας σημαντικό έργο σε τοπικό αλλά και εθνικό επίπεδο. Το έργο αυτό έχει αναγνωριστεί από μεγάλους Οργανισμούς και φορείς με σημαντικές διακρίσεις και επιβραβεύσεις.

Ο τόπος του, το Διαβολίτσι, σε αναγνώριση της πολυετούς και διαχρονικής προσφοράς του, δίνει το όνομά του στο γήπεδο του χωριού του, στην κατασκευή του οποίου είχε σημαντική συνεισφορά.

Ήδη, το έργο αυτό αποτέλεσε ουσιαστικό παράγοντα ανάδειξης του ΑΟΔ σε πρωταγωνίστρια ποδοσφαιρική ομάδα της Μεσσηνίας, γεγονός που επιβεβαιώθηκε με την κατάκτηση της τρίτης θέσης στην Α’ τοπική κατηγορία την σεζόν που ολοκληρώθηκε.”

 

 

1069 views
Top