Όλα στη ...μέση στο Διαβολίτσι

Μόλις στο 10ο λεπτό, οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Παπαδημητρίου ο οποίος σκόραρε με πλασέ, εκμεταλλευόμενος την κάθετη του Δωδέκατου.
Ακολούθησαν δυο καλές φάσεις για το Διαβολίτσι με τους Κωστόπουλο – Βουρνά και στο 33΄ οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα στον κ. Νικολόπουλο για καθαρό πέναλτι, όταν ο Βουρνάς βρέθηκε στο έδαφος από κράτημα αμυντικού της Θουρίας, μετά την κάθετη πάσα του Παλιά.
Στην επανάληψη το Διαβολίτσι πίεσε ασφυκτικά και έφτασε στην ισοφάριση στο 68΄ όταν από μπαλιά του Παλιά ο «συνήθης ύποπτος» Βουρνάς με προβολή πέτυχε το 1-1.
Στο 80΄ ακυρώθηκε γκολ του Θεοδωρόπουλου καθώς νωρίτερα είχε υποδειχθεί σε θέση οφσάιντ ο Βουρνάς ύστερα από υπόδειξη του βοηθού Ταβουλαρέα, με τους γηπεδούχους να χάνουν σημαντικές ευκαιρίες με τους Θεοδωρόπουλο, Χριστόπουλο, Παλιά και Βουρνά.
● Διαιτητές: Η. Νικολόπουλος, Ι. Μαντάς, Δ. Ταβουλαρέας
ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ (Σωτήρης Δημάκης): Μερκούρης, Γερμάνης, Δημητρίου, Παπαλέξης, Μαρρής, Δημόπουλος, Κωστόπουλος (46΄ Σβερκούνος), Παλιάς, Θεοδωρόπουλος, Βουρνάς, Αριστομενόπουλος (46΄ Χριστόπουλος)
ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ (Γιώργος Αργυρόπουλος): Κατσαρέας, Μαραβέλας, Παντσιώτης, Πιχιγιόνι, Ρ. Σεφεράσι, Καράπελας, Γ. Μουλιάτος, Ηλιόπουλος, Βασιλόπουλος (78΄ Α. Σεφεράσι), Δωδέκατος (70΄ Χαρμπίλας), Παπαδημητρίου (52΄ Ν. Μουλιάτος

266 views
Top