ΑΕ Μάνης: Ο στόχος της 5άδας και το παράπονο για τον Δήμο Καλαμάτας (φωτο)

Φουριόζοι μπήκαν στο γήπεδο οι πρωταθλητές της Μάνης μετά το μεταγραφικό ντεμαράζ- που παρεμπιπτόντως θα έχει και συνέχεια- και ξεκίνησαν προετοιμασία ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Μεσσηνίας.

Με γεμάτο ρόστερ σε όλες τις θέσεις, αισιοδοξία και όρεξη για δουλειά οι Μανιάτες έχουν ξεκάθαρο στόχο το πλασάρισμα στην πρώτη 5άδα κάτι άλλωστε που φάνηκε από τις κινήσεις που έκαναν στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι.

Το μόνο που φαίνεται και φέτος να τους προβληματίζει, είναι το γήπεδο καθώς θα χρησιμοποιήσουν τον ακατάλληλο, στην κατάσταση που βρίσκεται, Κορδία. Μάλιστα, ο πρόεδρος της ομάδας Στράτος Σαραντέας δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για την αντιμετώπιση που έχει τύχει η ομάδα από τον Δήμο Καλαμάτας.

Υπάρχει αίτημά μας για το γήπεδο Δυτικής Παραλίας αλλά ακόμη δεν έχουμε πάρει απάντηση...”, είπε ενώ και ο Πάνος Πολίμος εμφανίστηκε προβληματισμένος από την κατάσταση του Ενωσιακού γηπέδου.

“Θέλουμε να κερδίσουμε τον σεβασμό των ομάδων της κατηγορίας. Ενισχυθήκαμε στην μεταγραφική περίοδο και ο στόχος μας είναι η 5η-6η θέση. Υπάρχει πικρία γιατί ο Δήμος δεν μας έδωσε το γήπεδο της Δυτικής Παραλίας ώστε να έχουμε καλύτερες συνθήκες προπόνησης. Όπως και να’ χει εμείς ξεκινάμε δυναμικά...”, είπε ο Καλαματιανός τεχνικός.

Οι παίκτης της ΑΕ Μάνης εμφανίστηκαν με αθλητικό υλικό χορηγία του ΜΟΤΟ ΝΙΚΑΣ, του γνωστού καλαματιανού φιλάθλου Ηλία Νίκα και έκαναν την πρώτη τους προπόνηση υπό τις οδηγίες του τεχνικού τιμ των Πάνου Πολίμου, Κώστα Μίντζηρα.

Παρόντες ήταν οι Καστριτσέας, Τζίφας, Πουλάκος Παν., Πιχιγιόνι, Πετριτάι, Μέτσο, Χατζηπαναγιώτης, Μπεγέτης, Χελάς Γ., Πουλάκοες Κυρ., Χελάς Βαγγ., Λυμπερόπουλος, Καμπανάρος, Δουρούμης, Καλογερόπουλος, Μιχαλέας, Ματέο, Ζάκουλι, Σπυρέας Κλ., Σπυρέας Πετρ., Πολυμενέας. Απο το ρόστερ απουσίαζε ο Φετάχου.

Στο γήπεδο και ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Ηλίας Λουκαρέας με το μέλος του συμβουλίου Δημήτρη Πουλάκο.

 

 

 

819 views
Top