ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Στα ερυθρόλευκα ο Σπύρος Αντωνόπουλος! (ΦΩΤΟ)

Με μία σημαντική προσθήκη στο ρόστερ ξεκίνησε προετοιμασία ο Ολυμπιακός Καλαμάτας καθώς συμφώνησε με τον έμπειρο γκολκήπερ Σπύρο Αντωνόπουλο!

Ο 34χρονος γκολκήπερ, ο οποίος ξεκίνησε με την υπόλοιπη ομάδα στο “Γ. Λουκαρέας”, θα δώσει σιγουριά κάτω από το γκολπόστ και εμπειρία στο άκρως νεανικό ρόστερ των ερυθρόλευκων.

Πρωταθλητής φέτος με τον Πάμισο, αγωνίστηκε από δυο σεζόν σε Θησέα και Απόλλωνα Καλαμάτας ερχόμενος από την Αιτωλοακαρνανία.

Νέο πρόσωπο για τον Ολυμπιακό Καλαμάτας είναι και ο Κώστας Κορομηλάς από την Σπερχογεία ενώ το προσεχές διάστημα θα υπάρξουν κι άλλες προσθήκες.

Οι καλαματιανοί ξεκίνησαν την προετοιμασία υπό τις οδηγίες του Γιώργου Γρηγορόπουλου και με το σκεπτικό των τελευταίων ετών, που έχει να κάνει με την συμμετοχή αρκετών νέων παιδιών και ευκαιρίες σε όλους.

Χορηγός αθλητικού υλικού είναι και φέτος το “MOTO NIKAΣ” του γνωστού φιλάθλου Ηλία Νίκα, που τα τελευταία χρόνια βρίσκεται ανελλιπώς στο πλευρό των Μεσσηνιακών ομάδων.

Το φετινό ρόστερ του Ολυμπιακού Καλαμάτας απαρτίζουν οι: Αλεξανδρόπουλος, Ζέππος, Μπέρμπερι, Κουμπούζος, Τσαναλίας, Βέλμαχος, Κακαλέτρης, Μάλαμας, κώτας, Μάλαμας Νίκος, κολιός, Τσαφέρι, Ζαχαρόπουλος, Μπαζάνης, κορομηλάς, Γαβράς, Αντωνόπουλος, Τσεκάνι, Μαγουλιανίτης, Μουχαρέμι, Δρούγας, Μπαντάς, Μαυροειδέας, Αναγνωστόπουλος.


907 views
Top