Ομόνοια: Συγκεντρώθηκαν στο “Γ. Λουκαρέας” αλλά δεν προπονήθηκαν

Την ερχόμενη Δευτέρα θα γίνει η “πρώτη” της νέας σεζόν για την Ομόνοια Καλαμάτας με την παρουσία και 3-4 νέων μεταγραφών που έχουν στα σκαριά οι άνθρωποι της ομάδας.

Στην συγκέντρωση που έγινε το απόγευμα στης Πέμπτης στο “Γ. Λουκαρέας” έδωσε το παρών σύσσωμη η διοίκηση με το νέο τεχνικό της ομάδας Βασίλη Μπλέτσα και 12 συνολικά ποδοσφαιριστές καθώς υπήρξαν δικαιολογημένες απουσίες λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Οι διοικούντες μίλησαν στους ποδοσφαιριστές που βρέθηκαν στο γήπεδο οι οποίοι στην συνέχεια αποχώρησαν ανανεώνοντας το ραντεβού για την Δευτέρα.

Στα νέα αποκτήματα της ομάδας Μπαλαούρα, Μαθιό και Πολυμενέα θα προστεθούν άμεσα τρία- τέσσερα ακόμη ονόματα και στην "πρώτη" θα υπάρχει στο γήπεδο μια 18άδα ποδοσφαιριστών.

Αν και ο προγραμματισμός των ανθρώπων της Ομόνοιας ξεκίνησε στις αρχές του καλοκαιριού, η ομάδα έμεινε πίσω χρονικά εξαιτίας της αλλαγής στον πάγκο. Τα θέματα χειρίζεται προσωπικά ο Πάντος Τζανετάκος και εκφράζεται η αισιοδοξία πως όλα θα είναι έτοιμα στην ώρα τους και ο Βασίλης Μπλέτσας θα ξεκινήσει χωρίς απρόοπτα την προετοιμασία.

 

 

719 views
Top