Αντωνόπουλος: Το Δώριο δεν θα πέσει

Μεγάλα και πλατιά χαμόγελα αλλά και αίσθηση ανακούφισης έφερε στο στρατόπεδο του Δωρίου η μεγάλη εκτός νίκη επί του Απόλλωνα Καλαμάτας που φέρνει το συγκρότημα του Γιάννη Αντωνόπουλου στην 9η θέση της βαθμολογίας και σε απόσταση αναπνοής από την επικίνδυνη ζώνη, με τον πολύπειρο τεχνικό να εκφράζει μέσα από τις δηλώσεις του στο «Sport365.gr» τη βεβαιότητά του για τη παραμονή της ομάδας στην Α΄ τοπική…

«Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Το έχω ξαναπεί και θα το λέω σε κάθε ευκαιρία, ότι είναι ήρωες και παίκτες με τεράστιο ποδοσφαιρικό εγωισμό. Τους αξίζουν πολλά μπράβο για τη δίκαιη και σπουδαία νίκη επί του Απόλλωνα αλλά και γι αυτή που προηγήθηκε με τον Άγρα.

Μπορώ να πω, γιατί μου δίνουν αυτοί το δικαίωμα και τη σιγουριά, ότι το Δώριο δεν θα πέσει κατηγορία. Εν μέσω τόσων προβλημάτων, ακόμη και παιδιά που είχαν να παίξουν χρόνια, δείχνουν τέτοια θέληση και επιθυμία βγάζοντας ψυχή που σπάνια συναντάς.

Να είναι βέβαιοι οι φίλοι της ομάδας ότι θα δώσουμε τον καλύτερό μας ευατό για να τα καταφέρουμε και φέτος και πιστέψτε με, θα το πετύχουμε»

448 views
Top