Παπαδημητρίου: "Γιορτή ο τελικός για εμάς"

Αποτελεί μια αξιόπιστη λύση ως επιθετικό μπακ-απ και φροντίζει να το αποδεικνύει κάθε φορά που ο Γιώργος Αργυρόπουλος τον ρίχνει στην «μάχη».
Η Δημήτρης Παπαδημητρίου, σε μια από τις λίγες φορές φέτος που ξεκίνησε ως βασικός, σκόραρε απέναντι στο Δώριο και στην προηγούμενη αγωνιστική είχε κερδίσει πέναλτι με τον Ολυμπιακό όπου είχε περάσει ως αλλαγή.
Σε γενικές γραμμές φέτος ο Παπαδημητρίου έχει πετύχει 4 τέρματα, παρά το γεγονός πως δεν έχει πάρει μεγάλο χρόνο συμμετοχής.
Ο 23χρονος επιθετικός μίλησε στο Sport365, ξεκινώντας από την φετινή χρονιά του Πανθουριακού: «Η πορεία μας φέτος στο πρωτάθλημα μπορώ να πω πως είναι πολύ καλή καθώς βρισκόμαστε στην πέμπτη θέση σε ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα και αυτό αντικατοπτρίζει την πολύ καλή δουλειά που γίνεται αυτά τα τελευταία χρόνια.
Το πρωτάθλημα όπως είπα είναι πολύ δύσκολο και αυτό διακρίνεται από τον βαθμολογικό πίνακα όπου οι αποστάσεις που έχουν οι ομάδες μεταξύ τους είναι πολύ μικρές».
Για την πρόκριση της Θουρίας στον τελικό του Κυπέλλου: «Όσο για τον θεσμό του κυπέλλου είμαστε πολύ χαρούμενοι που προκριθήκαμε στον τελικό και θα πάμε να το χαρούμε πάνω απ΄ όλα όποιος και να είναι ο αντίπαλος, καθώς θα είναι μια γιορτή για μας».
Όσο για τους στόχους που έχει θέσει ο ίδιος για φέτος: «Στόχος για μένα είναι χρόνο με τον χρόνο να γίνομαι καλύτερος και να βοηθάω την ομάδα όσο πιο πολύ μπορώ έτσι ώστε κρατηθούμε όσο πιο ψηλά γίνεται στη βαθμολογία».

307 views
Top