Μπάλλας: «Όποιο παιδί αγωνίζεται δίνει το 100%»

Αποτελεί σταθερή αξία για τα μετόπισθεν του Ολυμπιακού Καλαμάτας και φέτος διανύει μια εξαιρετική σεζόν, μετά από αυτήν στην Αιθαία την περασμένη αγωνιστική περίοδο.
Ο 27χρονος Σταύρος Μπάλλας έκανε δηλώσεις στο Sport365, ξεκινώντας από το παιχνίδι με το Φαραί το οποίο οι «ερυθρόλευκοι» κέρδισαν με 2-1:
«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, κόντρα σε μία πολύ καλή ομάδα, σε μία δυνατή έδρα. Πετύχαμε ένα γρήγορο γκολ αλλά το Φαραί απάντησε άμεσα. Η ομάδα έδειξε χαρακτήρα και δεν πτοήθηκε από την γρήγορη ισοφάριση. Πήραμε πάλι το προβάδισμα στο σκορ, το οποίο και κρατήσαμε μέχρι τέλους».
Όσο για την πολύ καλή πορεία του Ολυμπιακού στις τελευταίες αγωνιστικές (3 νίκες, 2 ισοπαλίες), ο Μπάλλας ανέφερε: «Από την εικόνα των τελευταίων αγωνιστικών φαίνεται ότι η ομάδα έχει αρχίσει και βρίσκει τον καλό εαυτό της. Μέσα από τη σκληρή δουλειά στην προπόνηση προσπαθούμε συνεχώς να βελτιωνόμαστε και με αυτόν τον τρόπο έρχονται και τα θετικά αποτελέσματα. Θεωρώ ότι αυτά είναι μόνο η αρχή και πως η ομάδα θα συνεχίσει την καλή δουλεία παίζοντας όλο και καλύτερο ποδόσφαιρο στη συνέχεια».
Τέλος, ο 27χρονος αμυντικός μίλησε για τα αγωνιστικά προβλήματα που υπάρχουν στους «ερυθρόλευκους»: «Από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου έχουμε την ατυχία να μας ταλαιπωρούν συνεχώς τραυματισμοί που δυσκολεύουν το έργο μας αλλά ευτυχώς όποιο παιδί κληθεί να αγωνιστεί δίνει το 100% στο γήπεδο».

391 views
Top