"Εξομολόγηση" Κολεσνιτσένκο πριν το "αντίο" από τον Άγρα

Έπαιξε τεράστιο ρόλο στην ανατροπή επί του Μεσσηνιακού, πετυχαίνοντας το νικητήριο τέρμα, αλλά, το κυριότερο, δήλωσε πάντοτε παρών είτε ήταν τα εύκολα είτε, κυρίως, τα δύσκολα για τον Τέλο Άγρα.

Επαγγελματικοί λόγοι υποχρεώνουν τον Βαντίμ Κολεσνιτσένκο να φύγει, σε λίγες ημέρες, για το εξωτερικό στερώντας μια σπουδαία λύση από το πλάνο του Θανάση Λακριντή και την επιθετική γραμμή του συλλόγου των Γαργαλιάνων, τη φανέλα του οποίου θα φορέσει για τελευταία φορά στο κυριακάτικο παιχνίδι στον Μελιγαλά.

Ο νεαρός επιθετικός μίλησε στο «Sport365.gr» για την εξέλιξη αυτή και την επιθυμία του να «αποχαιρετίσει» με νίκη τους φίλους της ομάδας του…

«Αυτό το παιχνίδι θέλω να συνοδευτεί με νίκη καθώς θα είναι το τελευταίο μου με την ομάδα, μιας και φεύγω στο εξωτερικό για επαγγελματικούς λόγους. Θα είναι μια δύσκολη στιγμή αυτή για εμένα και θα ήθελα τουλάχιστον να εξελιχθεί νικηφόρα. Το θέλω για μένα, για τους ανθρώπους της ομάδας και για τους φίλους της» είπε ο, φορτισμένος συναισθηματικά, ποδοσφαιριστής του Τέλου Άγρα που θα ήθελε σίγουρα να πετύχει και πάλι το νικητήριο τέρμα… «Το ματς με τον Μεσσηνιακό ήταν τελικός για μας. Υπήρχε μόνο ένα αποτέλεσμα, η νίκη. Δεχτήκαμε το γκολ και εκεί τα πράγματα δυσκόλεψαν πολύ. Δεν το βάλαμε ωστόσο κάτω. Στο δεύτερο μέρος μπήκαμε ακόμα πιο δυνατά και καταφέραμε να ισοφαρίσουμε νωρίς, παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο κατά διαστήματα με αρκετές ευκαιρίες.

Ευτυχώς νικήσαμε και πήραμε τους βαθμούς που τόσο χρειαζόμασταν. Χαίρομαι που ήρθε με το δικό μου γκολ, μακάρι να γίνει και στον Μελιγαλά για να αποκτήσει η ομάδα ακόμη μεγαλύτερη άνεση».

547 views
Top