Ψωμάρας: «Θα κάνουμε τα πάντα για την ομάδα του χωριού μας»

Μεγάλωσε και ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στον Αστέρα Αρφαρών, με την φανέλα του οποίου αγωνίζεται και φέτος με μεγάλη επιτυχία.
Ο 17χρονος επιθετικός Βασίλης Ψωμάρας διανύει εξαιρετική σεζόν, όντας ένας από τους κύριους υπεύθυνους για την αρκετά καλή πορεία του Αστέρα στο πρωτάθλημα.
Έχοντας ξεκινήσει στην ανδρική ομάδα σε ηλικία 15 ετών, έχει ήδη αποκτήσει αρκετές εμπειρίες στις 3 σεζόν (4η φέτος) που αγωνίζεται στην μεγαλύτερη κατηγορία της Μεσσηνίας και αποτελεί ίσως το πιο επικίνδυνο «όπλο» στην φαρέτρα του Στάθη Βανικιώτη – του οποίου την εμπιστοσύνη έχει κερδίσει από την πρώτη μέρα – με την ικανότητά του με την μπάλα στα πόδια και την δύναμη στο ψηλό παιχνίδι.
Ο δυναμικός φορ μίλησε στο Sport365 για την πορεία του Αστέρα Αρφαρών μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα της Α΄ τοπικής:
«Καταρχάς όπως όλοι ξέρετε ο στόχος της ομάδας και φέτος είναι να παραμείνουμε στην κατηγορία όπως ήταν και πάντα άλλωστε. Η ομάδα φέτος έχει πάει πολύ καλύτερα από την περσινή αρχή και αυτό φαίνεται όχι μόνο στο βαθμολογικό πίνακα αλλά και στην πορεία που έχουμε κάνει μέχρι τώρα».
Για το αν αντιπροσωπεύεται η εικόνα της ομάδας στην βαθμολογία, ο Ψωμάρας τόνισε τα εξής: «Το τελευταίο μήνα κάναμε κάποια κακά αποτελέσματα με αποτέλεσμα να πέσουμε στην βαθμολογία αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Πιστεύω ότι η ομάδα μου δεν πρέπει να βρίσκεται σε αυτή τη θέση αλλά πιο πάνω αλλά όπως είπα και πριν κάναμε μια κοιλιά το τελευταίο μήνα με αποτέλεσμα να είμαστε στην θέση όπου είμαστε τώρα!».

«Νιώθω πιο δυνατός μέρα με τη μέρα»
Ο Ψωμάρας, όπως προαναφέραμε, έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Στάθη Βανικιώτη και αυτό φαίνεται πως παρά το γεγονός πως έμεινε εκτός δράσης για αρκετό καιρό λόγω επέμβασης, ενσωματώθηκε άμεσα στους αγώνες καθώς είναι σίγουρα αναγκαίος!
Ο νεαρός άσος μίλησε για την φετινή του απόδοση:
«Είχα ξεκινήσει καλά στο πρωτάθλημα και έκανα κάποιους πολύ καλούς αγώνες! Στη συνέχεια έπεσα αλλά αυτό οφείλεται στο ότι έκανα μια επέμβαση και παρέμεινα εκτός από τα γήπεδα για 4 εβδομάδες με αποτέλεσμα να πέσω στην φυσική κατάσταση και δεν μπορούσα να βοηθήσω και πολύ την ομάδα μου. Τώρα όμως αρχίζω να επιστρέφω και μέρα με την μέρα νιώθω πιο δυνατός ενώ ο στόχος μου είναι να γίνω καλύτερος από πριν για να μπορέσω να βοηθήσω όσο το περισσότερο γίνετε την ομάδα μου!».
Για το …κλείσιμο, ο φορ του Αστέρα έστειλε ένα μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση:
«Τέλος θα κλείσω με αυτό, ότι θα κάνουμε τα πάντα για την ομάδα του χωριού μας και με την αγάπη που της έχουμε αλλά και με πίστη και συνεχείς προσπάθειες ο Αστέρας Αρφαρών θα μείνει και φέτος στην Α΄ κατηγορία Μεσσηνίας!».

344 views
Top