Απόλλων Καλ-Κυπαρισσία 3-1: "Έδειξε τα... δόντια του"... Φωνές και ένταση από παράγοντες του ΑΟΚ με επίκεντρο τον Πλακογιάννη

Το «2 στα 2» πέτυχε ο Απόλλωνας Καλαμάτας επικρατώντας της πάντοτε αξιόμαχης Κυπαρισσίας, με σκορ 3-1, στο γήπεδο του Ασπροχώματος.

Οι καλαματιανοί άνοιξαν το σκορ μόλις στο 5΄ με πλασέ του Μανωλόπουλου και μετά από ωραίο γύρισμα του Καραχάλιου ενώ στο 8΄ο Κουντάνης, με σουτ λίγο έξω από την περιοχή, έγραψε το 2-0 και ουσιαστικά «καθάρισε» την υποθεση νίκη για την φιλόδοξη και ιστορική ομάδα του Απόλλωνα.

Στο 85΄οι γηπεδούχοι ανέβασαν τον δείκτη του σκορ στο 3-0 (σουτ από πλάγια θέση του Αλεξόπουλου) σε μια φάση που έφερε «θύελλα αντιδράσεων» και εντονότατες διαμαρτυρίες από τα μέλη της διοίκησης του ΑΟΚ κκ Παππά και Αλεξόπουλο που βρίσκονταν στον πάγκο.

Όπως γράφεται στο φα από τον διαιτητή κ. Πλακογιάννη οι δυο τους εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο μετά το 3-0, τέρμα που θεώρησαν αντικανονικό, κρίνοντας πως υπήρχε οφσάιντ, και του επιτέθηκαν φραστικά με πολύ «βαριές» εκφράσεις τις οποίες δεν θεωρούμε σωστό ότι πρέπει να γράψουμε.

Μετά την «απομάκρυνσή» τους και την ολιγόλεπτη διακοπή το ματς ξεκίνησε με γκολ καθώς στο 88΄ο Αντωνόπουλος μείωσε, σε σέντρα σουτ, σε 3-1 διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Μπαχράμης, Κακαλής, Καραχάλιος, Στραβάκος, Περιβολάρης, Κουντάνης, Δ. Τσουλάκος, Τρικουράκης (67΄Ευστ. Τσουλάκος), Αλεξόπουλος, Μανωλόπουλος, Μπάκας (71΄Κουτσουρόπουλος).

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Δασκαλάκης, Σπυρόπουλος, Ζαφείρης (76΄Μπαλτζής), Μιτρόφ, Δημητρακάκης (26΄ Χρονόπουλος), Ανδρουτσής, Κωνσταντακόπουλος, Αριδάς, Αντωνόπουλος, Νικολακόπουλος, Θεοχαρόπουλος.

1029 views
Top