Ομόνοια-Ολυμπιακός Ανάληψης 0-1: Διπλό "ελπίδας" με... σφραγίδα Τσίκινη (φωτο)

Την πρώτη και πολύ σημαντική νίκη (1-0) του στο πρωτάθλημα της Α κατηγορίας πανηγύρισε ο νεοφώτιστος Ολυμπιακός Ανάληψης επικρατώντας στο «Γ. Λουκαρέας» της Ομόνοιας Καλαμάτας. Το τέρμα του Θεοδωρακόπουλου, στο 58’, ήταν αυτό που έκανε τη διαφορά και χάρισε στο συγκρότημα του Σπύρου Τσίκινη το πρώτο του τρίποντο.

Μάλιστα η καθοδήγηση του νέου αλλά πολύπειρου τεχνικού της Ανάληψης έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο στο να προκύψει το αποτέλεσμα. Όσον αφορά τους καλαματιανούς, είχαν κάποιες, λιγοστές, ευκαιρίες και ίσως δικαιούνταν κάτι καλύτερο ωστόσο φαίνεται πως θα έχουν αρκετά δύσκολο έργο.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο διαιτητής κ. Γκούμας απομάκρυνε από τον πάγκο της ομάδας τους αρχικά (70’) τον κ. Γεωργακλή και εν συνεχεία (86’) τον κ. Τσίκινη.

ΟΜΟΝΟΙΑ (Μπλέτσας): Βασιλόπουλος, Καρδάσης, Στυλιανόπουλος, Αρβανίτης, Μπάλλας, Φέστας (68΄ Γουδέλης), Μιχελής (63’ Σαμιώτης), Τάφα (79’ Σταθόπουλος), Μπαρτσελό, Πείδης, Μπεκιάρης (73’ Τζανετάκος).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ (Τσίκινης): Τσούλος, Δ. Ανδρεάδης (55’ Αβιζιώτης), Α. Ανδρέαδης, Ζερβάκος, Σωτηριάδης, Γιαννόπουλος, Πατσιώτης (65’ Παπαβασιλόπουλος), Πολίτης, Παπανικολόπουλος, Θεοδωρακόπουλος (70’ Δαβέρος), Καλογερόπουλος (90’ Μοσχίδης).

1253 views
Top