Κ. Λυμπερόπουλος: "Χτισμένη η Εράνη για να παίζει σωστό ποδόσφαιρο, να χαίρεται τον αγώνα και να ζητά νίκες"

Μπράβο και συγχαρητήρια μοίρασε στους παίκτες του ο τεχνικός της Εράνης, Κώστας Λυμπερόπουλος, για τη νίκη και την εμφάνιση κόντρα στη Σπερχογεία φανερώνοντας ταυτόχρονα ποδοσφαιρικό πολιτισμό μέσω της θετικής του αναφοράς στους «Ταύρους» και τον Γιώργο Καλομάλο…

«Μπράβο στα παιδιά, νικήσαμε δίκαια μια καλή ομάδα κι αυτό αν μη τι άλλο δείχνει πολλά. Μπήκαμε δυνατά στο παιχνίδι και καταφέραμε να πετύχουμε δυο ωραία γκολ στο πρώτο μέρος και να δημιουργήσουμε ευκαιρίες και για άλλα τέρματα.

Στο σημείο αυτό να σημειώσω και να πω πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα της Σπερχογείας και τον προπονητή της που για μια ακόμη χρόνια προσπαθούν να αναδείξουν το καλό ποδόσφαιρο χωρίς σκοπιμότητα» τόνισε αρχικά ο τεχνικός του τριφυλιακού σωματείου που έκανε ξεχωριστή μνεία στους στόχους της φετινής Εράνης:

«Η Εράνη είναι χτισμένη φέτος να βγαίνει στο γήπεδο για να χαίρεται και να προσπαθεί να παίξει σωστό ποδόσφαιρο διεκδικώντας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, να παίζει πάντα για τη νίκη. Αυτό θα κάνουμε και στο παιχνίδι το οποίο ακολουθεί, εκτός έδρας με την Ομόνοια, γνωρίζοντας πόσο δύσκολο θα είναι. Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα όλη την εβδομάδα για να πετύχουμε το στόχο μας».

665 views
Top