Π. Παναγόπουλος :"Στήριξη και υπομονή, όχι κριτική, για να αλλάξουμε σελίδα"

Για την παρουσία και τη βαθμολογική συγκομιδή της ομάδας του στις πρώτες αγωνιστικές μίλησε στο «Sport365.gr» ο τεχνικός της Κυπαρισσίας Παναγιώτης Παναγόπουλος, αναφέροντας χαρακτηριστικά…

«Με βάση τα αποτελέσματα και σε συνάρτηση με τις ομάδες τις οποίες αντιμετωπίσαμε θα μπορούσαμε να έχουμε περισσότερους βαθμούς, έχοντας εκμεταλλευθεί, κάτι που θέλουμε στη συνέχεια, τον παράγοντα έδρα.

Όλες οι ομάδες έχουν πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα, δυστυχώς εμείς πληρώνουμε γι ακόμη μια χρονιά την έλλειψη χημείας από τις αποχωρήσεις σημαντικών, βασικών, παικτών. Η αλήθεια είναι ότι επηρεαστήκαμε όσον αφορά τη λειτουργία της ομάδας.

Ο εμπλουτισμός του ροστερ με νεαρούς από την ακαδημία σου δίνει κάποια συν για να δουλέψεις ωστόσο, από την άλλη, δεν μπορείς να ζητάς πράγματα που είχαν επιτευχθεί παλαιότερα και τα οποία είχαν συνηθίσει οι φίλαθλοί μας.

Η δουλειά που γίνεται, με αυτά τα παιδιά, θα φανεί σε βάθος χρόνου, χρειάζεται υπομονή από όλους και όχι κριτική. Απαιτείται υποστήριξη για να αλλάξουμε, μελλοντικά, σελίδα» μας δήλωσε ο ικανότατος και πάντοτε ρεαλιστής τεχνικός της Κυπαρισσίας που καλείται να προετοιμάσει την ομάδα του, για το ματς στο Διαβολίτσι, με πολλές δυσκολίες.

Σωρεία προβλημάτων ενόψει ΑΟΔ

Ο Κωνσταντόπουλος παρουσιάστηκε στις ένοπλες δυνάμεις, ο Χρονόπουλος ταλαιπωρείται από διάταση στους κοιλιακούς, ο Μιτρόφ έχει ένα σφίξιμο στους προσαγωγούς και ο Αριδάς κάταγμα κόπωσης ενώ ο Σπυρόπουλος αντιμετωπίζει πρόβλημα στον αστράγαλο.

519 views
Top