Εθνικός Μελιγαλά-Σπερχογεία 3-0: "Μεστή" εμφάνιση, "παρθενική" νίκη και βαθιά ανάσα

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα και πρώτη με τον Παναγιώτη Πολίμο στον πάγκο, πέτυχε ο Εθνικός Μελιγαλά ο οποίος επικράτησε, δικαιότατα, με 3-0 της νωθρής και κακής Σπερχογείας, εξασφαλίζοντας σημαντικές βαθμολογικές «ανάσες».

Οι γηπεδούχοι έδειξαν από νωρίς τις προθέσεις τους και την επιθυμία τους για την κατάκτηση του τρίποντου που τόσο πολύ χρειάζονταν. Ο κ. Πολίμος έδωσε την απαραίτητη ώθηση από τον πάγκο και η νίκη ήρθε μάλλον ευκολότερα από ότι υπολόγιζαν.

Στο 37’ ο Καρατζούλιας έκανε το 1-0 με κεφαλιά, στο 73’ ο Κουρούπης βρήκε τον Σαραντόπουλο που έγραψε, με συρτό σουτ, το 2-0 και στις καθυστερήσεις ο Κουρούπης διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Σπάλλας, Mπούνας, Θανόπουλος, Χαραλαμπόπουλος, Μακρής, Καρατζούλιας, Ρουμελιώτης (85’ Διακουμάκος), Ξυδιάς (71’ Δημητρίου), Σεμούρι, Κουρούπης, Σαραντόπουλος (89’ Καλογερόπουλος).

ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ (Καλόμαλος): Καλλιντέρης, Ε. Δωδεκάτος, Δημητρίου, Λαγωνικάκος, Γ. Δωδεκάτος, Δικαίος (56’ Μπαλαούρας), Καραχάλιος, Παπαγιαννόπουλος, Πανταζής (82’ Δ. Διακουμής, Καραγιάννης, Οικονομόπουλος (46’ Ι. Καραχάλιος).

719 views
Top