ΑΟ Διαβολιτσίου-Ολυμπιακός Ανάληψης 3-0: "Καθάρισε" στο 20λεπτο και... σκέπτεται Φιλιατρά (φωτο)

Άνετη νίκη, με το ευρύ 3-0, επί του ελλιπούς, είναι η αλήθεια, Ολυμπιακού Ανάληψης πέτυχε η ομάδα του ΑΟ Διαβολιτσίου η οποία επέστρεψε στον δρόμο των επιτυχιών και μάλιστα το έκανε με εξαιρετική απόδοση.

Το συγκρότημα του Κώστα Παλαμάρα πέτυχε τρία τέρματα στο πρώτο 20λεπτο, εξασφαλίζοντας το τρίποντο και μετά έκανε συντήρηση δυνάμεων ενόψει της δύσκολης εξόδου στα Φιλιατρά. Μόλις στο 5’ ο Τζανετέας, με κεφαλιά, έκανε το 1-0, στο 9’ ο Τσουκαλάς με σουτ πέτυχε το 2-0 και στο 19’ ο Κάνιστρας με ωραία εκτέλεση φάουλ διαμόρφωσε το τελικό 3-0. Οι γηπεδούχοι είχαν και δοκάρι, στο 31’, με τον Παλιά αλλά και πολλές φάσεις για να βρουν και πάλι δίχτυα.

Από την άλλη η ομάδα του Σπύρου Τσίκινη παρουσιάστηκε με πέντε βασικές απουσίες (Σωτηριάδη, Ανδρέαδη Τ, Παπαβασιλόπουλο, Παπανικολόπουλο και Πολίτη) γεγονός που δεν της επέτρεψε να φανεί ανταγωνιστική, έχοντας μάλιστα και προβλήματα κατά την εξέλιξη του ματς.

ΑΟ ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ :Κωνσταντακόπουλος, Μπαλόπουλος, Μπαστακός, Λιόλιος, Γεωργιόπουλος, Τζανετέας, Πιτσιλής, Παλιάς (52’ Ζάκκας), Κάνιστρας (52’ Ασημακόπουλος), Τσουκαλάς (65’ Σταματελόπουλος), Κουλόπουλος (71’ Κανελλόπουλος)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ :Τσούλος, Μυστριώτης (35’ λ. τρ. Παναγιωτόπουλος), Μοσχίδης, Ζερβάκος, Α. Ανδρέαδης, Καλογερόπουλος, Γιαννόπουλος (80’ Δημητρόπουλος), Αβιζιώτης, Γεωργιόπουλος, Πατσιώτης (30’ λ. τρ. Καραμπάτος), Θεοδωρακόπουλος (70’ Πράτης).

439 views
Top