Εράνη-Απόλλωνας 0-1: Τον οδηγεί, σταθερά, στην κορυφή ο αρχηγός (Τρικουράκης)...ΦΩΤΟ

Nίκη η οποία φανερώνει τη δυναμική του φετινού Απόλλωνα Καλαμάτας και δικαιώνει όλους όσοι υποστηρίζουν ότι μπορεί να κυνηγήσει τον πρωταθλητισμό μπορεί να χαρακτηριστεί αυτή που σημείωσε η ομάδα του κ. Σακελλαρόπουλου, το απόγευμα της Κυριακής (4/11), μέσα στα Φιλιατρά επί της ισχυρής και φιλόδοξης Εράνης.

Το τέρμα το οποίο σημείωσε ο πολύπειρος και πάντοτε χρήσιμος αρχηγός του καλαματιανού σωματείου, Αποστόλης Τρικουράκης, στο 20 λεπτό με μακρινό σουτ, στάθηκε αρκετό για να χαρίσει στον ιστορικό σύλλογο το μεγάλο διπλό απέναντι σε μια σπουδαία ομάδα που έπαιξε κατά διαστήματα πολύ καλό ποδόσφαιρο.

Ενδεχομένως η Εράνη να δικαιούταν περισσότερα από το παιχνίδι με βάση την απόδοσή της-είχε και δυο δοκάρια- αλλά στο ποδόσφαιρο ο παράγοντας τύχη παίζει πολλές φορές καθοριστικό ρόλο.

Το φιλμ του αγώνα

15’ διαγώνιο σουτ του Βλαχοπούλου σε τέτα τετ απέκρουσε ο Μπαχράμης

20’ ΓΚΟΛ 0-1… Μακρινό σουτ του Τρικουράκη η μπάλα βρίσκει στο δοκάρι και καταλήγει στα δίχτυα της Εράνης

25’ Δοκάρι ο Κόλλιας. Μετά από σέντρα του Χατζηαράπη η μπάλα στο κάθετο δοκάρι, στην επαναφορά ο Βλαχόπουλος δεν μπόρεσε να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα

32’ Μεγάλη ευκαιρία για τον Απόλλωνα και τον Μανωλόπουλο να αστοχεί εξ επαφής

35’ κάθετη πάσα στο Παπαδήμο από τον Κόλλια πρόλαβε τελευταία στιγμή ο Μπαχράμης

65’ σέντρα Παπαδήμου κεφάλια ο Χατζηαράπης η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά έδιωξαν οι αμυντικοί

80’ Σουτ του Παπαδήμου λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι

ΕΡΑΝΗ (Λυμπερόπουλος): Αλεξανδρόπουλος, Μπακούρος (74’ Γιαννακόπουλος), Νικολακόπουλος (83’ Γριβοκωστόπουλος), Μπουρδέκας, Πέππας, Χρονόπουλος, Χάρμπας, Παπαδήμος, Κόλλιας, Βλαχόπουλος, Χατζηαράπης (86’ Μειντάνης).

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ (Σακελλαρόπουλος): Μπαχράμης, Κακαλής, Καραχάλιος, Στραβάκος, Περιβολλάρης, Κουντάνης, Τσουλάκος Δ (89’ Κανιώρος), Τρικουράκης (84’ Λούτα), Αλεξόπουλος, Μανωλόπουλος, Βασιλόπουλος (64’ Κουτσουρόπουλος).

570 views
Top