ΣΚΟΡΕΡ: Ο Καλογερόπουλος έπιασε Αλεξόπουλο και ο Κάνιστρας τον Αντωνόπουλο

Φουντώνει η μάχη στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ της Α’ κατηγορίας Μεσσηνίας καθώς η πρώτη και δεύτερη θέση έγιναν “διπλές” μετά τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής.

Ο Βαγγέλης Αλεξόπουλος απέκτησε συγκάτοικο στην πρώτη θέση τον Γιάννη Καλογερόπουλο ο οποίος βρήκε δυο φορές δίχτυα στην αναμέτρηση της Ανδρούσας με την Κυπαρισσία και έφτασε τα 5 γκολ στο πρωτάθλημα. Ο Αλεξόπουλος έμεινε χωρίς γκολ στα Φιλιατρά, όπως και ο Αντωνόπουλος της Κυπαρισσίας που ακολουθούσε στην κατάταξη και έτσι ο Φάνης Κάνιστρας τον έπιασε στην δεύτερη θέση με τέσσερα γκολ.

Αναλυτικά οι σκόρερ μετά την 6η αγωνιστική έχουν ως εξής:

5 γκολ: Αλεξόπουλος (Απόλλωνας), Γιάννης Καλογερόπουλος (Ανδρούσα)

4 γκολ: Αντωνόπουλος (Κυπαρισσία), Κάνιστρας (ΑΟ Διαβολιτσίου)

3 γκολ: Κουντάνης (Απόλλωνας Καλ.), Καράμπελας (Πανθουριακός), Καραγιάννης (Σπερχογεία), Βέλλης (Τέλος Αγρας), Σεφεράσι (Τσικλητήρας Πύλου), Κουλόπουλος, Βλαχόπουλος (Εράνη Φιλ.), Κουρούπης (Εθνικός Μελιγαλά) Ν. Μάλαμας (Ολυμπιακός Καλ.).

2 γκολ: Σαραντόπουλος, Καρατζούλιας (Εθνικός Μελιγαλά), Λαγωνικάκος (Σπερχογεία), Σούλα (Τσικλητήρας Πύλου), Μπεκιάρης (Ομόνοια), Μπιτσάνης, Φωτιάδης (Πανθουριακός), Κακογιαννης (Ανδρούσα), Τζανετέας (Διαβολίτσι), Κόλλιας, Χατζηαράπης (Εράνη).

 

 

499 views
Top