Τσικλητήρας- Απόλλωνας: Πρώτη μάχη σήμερα (3μ.μ.) για πρόκριση στον τελικό

Ο πρώτος ημιτελικός του Κυπέλλου Μεσσηνίας μεταξύ του Τσικλητήρα και του Απόλλωνα Καλαμάτας θα διεξαχθεί σήμερα στο γήπεδο της Πύλου (3 μ.μ.)

Οι “ροσονέρι” πάτησαν πριν λίγες μέρες σε επίσημο ματς το χορτάρι στο “σπίτι” τους και στον σημερινό αγώνα-γιορτή θέλουν να βάλουν τις βάσεις για πρόκριση στον τελικό.

Ιδιαίτερα φιλόδοξος ωστόσο είναι και ο Απόλλωνας, ο οποίος θέλει να αφήσει πίσω του την αγωνιστική κάμψη που παρουσίασε στα τελευταία ματς και αρχής γενομένης από σήμερα να πάρει σκορ που θα του δώσει την δυνατότητα να βρεθεί αυτός στον μεγάλο τελικό, μετά από χρόνια.

Οι δυο ομάδες θα παραταχθούν με απουσίες καθώς ο Γιώργος Αργυρόπουλος δεν θα έχει στην διάθεσή του τον τραυματία Τσώνη, ο δε Τάκης Σακελλαρόπουλος δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των τιμωρημένων Κακαλή, Κουντάνη.

Ο σημερινός αγώνας θα είναι ο πρώτος της σειράς των παιχνιδιών μεταξύ των δυο ομάδων καθώς εκτός από την ρεβάνς της 19ης Δεκεμβρίου, υπάρχει ενδιάμεσα και ο αγώνας πρωταθλήματος, επίσης στην Πύλο στις 16 Δεκεμβρίου.

Στην πορεία τους μέχρι τους “4” οι γηπεδούχοι απέκλεισαν τις Καλλιθέα (0-7 και 0-0), Πεταλίδι (0-1), Ομόνοια (4-0). Ο Απόλλωνας από την πλευρά του προκρίθηκε χωρίς αγώνα στην πρώτη φάση με το Ασπρόχωμα και στη συνέχεια νίκησε το Διαβολίτσι (3-1) και την Ανδρούσα (2-1).

Διαιτητής του ημιτελικού έχει οριστεί ο Καρβούνης με βοηθούς τους Μπασιλάρη, Παναγιωτόπουλο.


228 views
Top