Αγαθοκλής Χριστόπουλος και Χατζηαγγελής σε φιλικό στα Οινόφυτα (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε φιλικό παιχνίδι φιλανθρωπικού χαρακτήρα που έγινε στα Οινόφυτα το Σάββατο το απόγευμα, πήρε μέρος ο Αγαθοκλής Χριστόπουλος, ως συμπαίκτης μάλιστα του Τάσου Χατζηαγγελή με την ομάδα των βετεράνων του Αθηναϊκού.

Το φιλικό διεξήχθη στην μνήμη του Θανάση Σέμου, ο οποίος τον περασμένο Μάιο έφυγε από την ζωή σε ηλικία μόλις 44 ετών και τα έσοδα δόθηκαν στην οικογένεια του εκλιπόντα ο οποίος διετέλεσε επί σειρά ετών διαιτητής ποδοσφαίρου στα γήπεδα της Βοιωτίας.

Ο Αθηναϊκός ο οποίος είχε στις τάξεις του μεταξύ άλλων και το Νίκο Σαργκάνη, επικράτησε στο φιλικό της Ολυμπιάδας Οινοφύτων με τον Αγαθοκλή Χριστόπουλο να χρίζεται μάλιστα σκόρερ.

Ο χρηματοδότης της Μαύρης Θύελλας και πρόεδρος του Πανθουριακού, διατηρεί φιλικές σχέσεις με πολλά από τα μέλη της ομάδας που συγκρότησαν το σπουδαίο Βυρωνιώτικο σύνολο της δεκαετίας του ‘90 με τον εμβληματικό αρχηγό Τάσο Χατζηαγγελή και μετέχει ενεργά στις εκδηλώσεις τους.
Αρκετοί μάλιστα εκ των “λόρδων” έχουν έρθει στην Μεσσηνία, όπως πέρυσι ο Γιώργος Ζώταλης, για το φιλικό ενίσχυσης του κοινωνικού παντοπωλείου Καλαμάτας που διοργανώνει κάθε χρόνο ο Αγαθοκλής Χριστόπουλος.

 

601 views
Top