Ανδρούσα- Απόλλωνας Καλ. 0-1: Με Βασιλόπουλο, νίκησε και τις απουσίες

Παρότι με σύνθεση ανάγκης, ο Απόλλωνας Καλαμάτας έκανε… το καθήκον του και πέρασε νικηφόρα από την Ανδρούσα, στο ματς που άνοιξε την αυλαία της 19ης αγωνιστική στην Α’ κατηγορία Μεσσηνίας, μειώνοντας την διαφορά στο -4 απο τον πρωτοπόρο ΑΟ Διαβολιτσίου.

Χάρη σε γκολ του Νίκου Βασιλόπουλου η ομάδα του Τάκη Σακελλαρόπουλου επικράτησε 1-0, υποχρεώνοντας σε τρίτη σερί εντός έδρας την Ανδρούσα και πλέον περιμένει ένα “δώρο” αύριο από την Κυπαρισσία.

Η Καλαματιανή ομάδα έφτασε τις 12 νίκες στη σεζόν αν και παρατάχθηκε με σύνθεση ανάγκης αφού για διάφορους λόγους έλειψαν οι Λούτα, Τσουλάκος, Στραβάκος, Μπαχράμης και βέβαια ο Μωνολόπουλος.

Το μοναδικό γκολ πέτυχε ο Νίκος Βασιλόπουλος στο 32ο λεπτό με σουτ αξιοποιώντας μπαλιά του Βαγγέλη Αλεξόπουλου.

Νωρίτερα οι νικητές είχαν ζητήσει πέναλτι για χέρι του Τσώνη, με τον διαιτητή Καυκά να συνεχίζει το ματς.

ΑΣ ΑΝΔΡΟΥΣΑΣ (Νίκος Γεωργακλής): Κατσίποδας, Γκούνης (30΄ λ. τρ. Τριανταφυλλίδης), Κακογιάννης, Τσώνης, Αντ. Καλογερόπουλος, Θεοδοσόπουλος, Χαρμπίλας, Βασιλογιαννακόπουλος, Γ. Καλογερόπουλος, Διαμαντής, Μπάλας.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ (Τάκης Σακελλαρόπουλος, Θανάσης Τσούκλερης, Θεόδωρος Σακκάς): Γιακουμής, Κακαλής, Καραχάλιος, Παχής, Περιβολάρης, Κουντάνης, Τσούκλερης, Μπάκας, Αλεξόπουλος, Βασιλόπουλος, Παπαγιαννόπουλος.

 

326 views
Top