Αλεξόπουλος: Εύχομαι και πρωτάθλημα στην Καλαμάτα, πολύτιμες εμπειρίες για εμάς

Τα θετικά στοιχεία μέσα από την ήττα στον τελικό του Κυπέλλου απέναντι στην Καλαμάτα ανέδειξε ο Βαγγέλης Αλεξόπουλος.

Ο επιθετικός του Απόλλωνα, εκ των κορυφαίων σκόρερ της σεζόν, μιλώντας με ώριμο λόγο τόνισε τη σημασία της συμμετοχής και των πολύτιμων εμπειριών για την νεανική ομάδα του Απόλλωνα και στάθηκε ιδιαίτερα στο γεγονός πως η ομάδα του έχει έναν συγκεκριμένο πλάνο δουλειάς και παιχνιδιού το οποίο δεν θυσιάζει για σκοπιμότητες.

Θα ήθελα να δώσω τα συγχαρητήρια μου στην ομάδα της Καλαμάτας για την κατάκτηση του Κυπέλλου ελπίζω να σηκώσει την κούπα και στη Γ’ Εθνική και να ανέβει κατηγορία.

Όσον αφορά το παιχνίδι, εμείς προσπαθήσαμε να κάνουμε αυτό που δουλεύουμε. Υπάρχει μία φιλοσοφία στην ομάδα την οποία δεν αφήσαμε ούτε για αυτό το παιχνίδι. Είχαμε ένα βαρύ σκορ αλλά η ομάδα αποτελείται από νεαρούς σε ηλικία ποδοσφαιριστές. Παίρνουμε εμπειρίες μέσα από αυτά τα παιχνίδια και μεγαλώνουμε και σαν χαρακτήρες και σαν ποδοσφαιριστές και ευελπιστώ ότι μέσα από τη σκληρή δουλειά θα έρθουν καλύτερες μέρες ακόμα καλύτερες μέρες για μας.

Δουλεύουμε πάρα πολύ καλά σε αυτό το συγκεκριμένο μοτίβο. Νομίζω ότι η ομάδα έχει ξεφύγει από τις άλλες ομάδες του τοπικού, σε θέμα οργάνωσης προπόνησης και φιλοσοφίας. Δεν κοιτάμε μόνο το αποτέλεσμα, προσπαθούμε να δουλεύουμε σωστά.”

 

 

404 views
Top