Σακελλαρόπουλος: Η Καλαμάτα δεν παίζεται σε σετ παιχνίδι, θα έχει πρόβλημα ο Ασπρόπυργος

Tην ανωτερότητα της Καλαμάτας σε όλα τα επίπεδα αναγνώρισε ο Τάκης Σακελλαρόπουλος μιλώντας για την έκβαση του τελικού στο κύπελλο Μεσσηνίας.

O 46χρονος τεχνικός του Απόλλωνα Καλαμάτας, αφού εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στο Γιάννη Xριστόπουλο εκ μέρους όλου του ποδοσφαιρικού τμήματος του ιστορικού Απόλλωνα, είπε για το παιχνίδι:

Ήρθαμε στον τελικό του κυπέλλου κάνοντας τα όνειρά μας για την κατάκτηση του τροπαίου αλλά όλα αυτά προσκρούουν στο ρεαλισμό του γηπέδου και όταν μπείς μέσα βλέπεις ότι ο αντίπαλος είναι ανώτερος σε όλα τα επίπεδα. Είχαμε την τύχη να παίξουμε με την Καλαμάτα που δίνει μεγάλη αίγλη στον τελικό του κυπέλλου αλλά και την ατυχία να βρεθούμε απέναντι σε μία Καλαμάτα πολύ οργανωμένη, θεωρώ την πιο οργανωμένη της τελευταίας δεκαετίας, μιας και τυγχάνει να την παρακολουθώ από κοντά. Νομίζω ότι δεν μπορούμε να κρίνουμε το παιχνίδι, ήταν πολύ ανώτερη η Καλαμάτα.”

Για την δυναμική της Καλαμάτας στην Γ’ Εθνική και τον μεγάλο στόχο της ανόδου που έχει θέσει., ο Τάκης Σακελλαρόπουλος είπε:

Παρακολούθησα και με τον Πάμισο την Καλαμάτα, σχεδόν όλες οι ομάδες την αντιμετωπίζουν στο μισό γήπεδο. Θεωρώ πως καμία ομάδα στη Γ’ Εθνική δεν μπορεί να αντιμετωπίσει την Καλαμάτα σε σετ παιχνίδι, όπως πήγαμε εμείς αλλά δεν είχαμε ούτε μία πιθανότητα να κερδίσουμε. Αν βγει ο Ασπρόπυργος να παίξει την Καλαμάτα με αυτό τον τρόπο θα έχει σοβαρό πρόβλημα.

Θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στην προσπάθεια για την άνοσο. Για να έχουμε καλύτερο ποδόσφαιρο η Καλαμάτα πρέπει να φύγει από τα όρια της Πελοποννήσου. Είναι καλό και για το τοπικό ποδόσφαιρο γιατί μπορούν μέσα από αυτό να αναδειχτούν πολλά παιδιά. Συγχαρητήρια στα παιδιά της Καλαμάτας και στον προπονητή για μία πέρα για πέρα δίκαιη νίκη.”

Θέλω να σταθώ λίγο σε αυτά που είπε ο Γιάννης Χριστόπουλος για το μέλλον του Μεσσηνιακού ποδοσφαίρου. Εμείς συναινούμε σε όλα αυτά αν και αυτό το σχεδιάγραμμα δεν είναι εύκολο να πραγματοποιηθεί στην πράξη γιατί η σύνθεση είναι δύσκολη εδώ στη Μεσσηνία. Θα είμαστε και εμείς αρωγοί πάντως σε αυτή την προσπάθεια αν γίνει”.

 

 

 

754 views
Top