ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛ.: Σε ένα χρόνο το γήπεδο!

 

Το χρονοδιάγραμμα για την παράδοση του γηπέδου του Απόλλωνα Καλαμάτας καθώς και την πρόοδο που έχουν παρουσιάσει οι γραφειοκρατικές διαδικασίες έκανε γνωστά ο Δήμαρχος Καλαμάτας μιλώντας σήμερα για το θέμα σε συνέντευξη Τύπου.

Ο Δήμαρχος γνωστοποίησε αναφορικά με την αποπεράτωση του γηπέδου του Απόλλωνα, πως έχει ολοκληρωθεί η σχετική μελέτη, καθώς και οι γραφειοκρατικές διαδικασίες με την Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδος όπου ανήκει ο χώρος, ενώ ο Δήμος Καλαμάτας έχει εξασφαλίσει και τα χρήματα, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Πιστεύω ότι, σε ένα χρόνο από τώρα, θα έχει παραδοθεί και το γήπεδο του Απόλλωνα αυτής της ιστορικής ομάδας, η οποία είναι δεμένη με πολλούς Καλαματιανούς».

Θυμίζουμε πως η διάρκεια της σύμβασης έχει οριστεί σε 50 χρόνια και στην παραχωρούμενη έκταση θα κατασκευασθούν γήπεδο ποδοσφαίρου και πρόσθετες αθλητικές εγκαταστάσεις.

Τέλος, ανέφερε πως και τα δύο έργα για τα οποία διατέθηκε κρατική χρηματοδότηση, η αναβάθμιση των WC και εκείνη του ταρτάν στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας, έχουν δημοπρατηθεί, το δε ταρτάν θα είναι έτοιμο πριν τα Παπαφλέσσεια 2019.

ΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΛΑΙΪΚΑ

Ο Π. Νίκας ανέφερε ακόμη πως «μέχρι το Πάσχα θα έχουμε παραδώσει και το αθλητικό κέντρο Λαιΐκων», τονίζοντας ότι «όλα αυτά κατασκευάζονται με πόρους του Δήμου, δηλαδή των Καλαματιανών».


465 views
Top