Σαμπάνιες, γλέντι και αποθέωση Κωνσταντάρα στο Διαβολίτσι!

Σαμπάνιες και γλέντι μέχρι πρωίας ακολούθησαν την νίκη του Διαβολιτσίου επι του Ολυμπιακού Καλ. που σήμανε την κατάκτηση του πρωταθλήματος και της ιστορικής ανόδου στην Γ’ Εθνική για το συγκρότημα του Κώστα Παλάμαρα που δίκαια, ως η καλύτερη και πιο σταθερή ομάδα, έφτασε στην κατάκτηση του τίτλου στην Α’ κατηγορία Μεσσηνίας.

Μετά το τελευταίο σφύριγμα της λήξης στο “καπετάν Βασίλης” που βρήκε νικητή τον ΑΟΔ με τέρματα των Κάνιστρα (2), Εμμανουήλ, άνοιξαν σαμπάνιες στα αποδυτήρια με τους νερατζούρι να αποθεώνουν τον άνθρωπο που έκανε πράξη το όραμα, τον Γιάννη Κωνσταντάρα, τραγουδώντας “είναι τρελός, είναι τρελός ο πρόεδρος” ενώ ο ίδιος μοίραζε συγχαρητήρια σε όλους του συντελεστές της επιτυχίας και ιδιαίτερα στον Κώστα Παλαμάρα.

Οι ξέφρενοι πανηγυρισμοί συνεχίστηκαν σε δείπνο που παρέθεσε η διοίκηση με επικεφαλής τον πρόεδρο Γιάννη Κωνσταντάρα, την ψυχή της ομάδας αντιπρόεδρο και ιστορικό παράγοντα Θύμιο Ξηρόκωστα, τον πρώην πρόεδρο της ΕΠΣ Μεσσηνίας Λεωνίδα Οικονομίδη, άλλων παραγόντων και φίλων της ομάδας.

 

 

 

671 views
Top