“Νονός” για το γήπεδο του Κάμπου!

 

Αντίστροφα έχει ξεκινήσει να μετρά ο χρόνος, προκειμένου το ανακατασκευασμένο γήπεδο του Κάμπου να ζήσει ξανά στιγμές του παρελθόντος και οι ομάδες της Αβίας και της Μάνης περιμένουν πως και πώς να παραδοθεί σε χρήση ώστε να υπάρξει ένα τέλος στην ταλαιπωρία από τις συνεχείς μετακινήσεις των τελευταίων ετών.

Πριν όμως την πρώτη σέντρα στο αθλητικό στολίδι της περιοχής, θα έχουμε... βαφτίσια και αναζητείται «νονός» για το όνομα!

Με το πέρας των κατασκευαστικών εργασιών ξεκίνησε ένας πρωτότυπος διαγωνισμός ονοματοδοσίας του γηπέδου με τον Δήμο να καλεί όλο τον κόσμο να πάρει μέρος «στο Διαγωνισμό Ονοματοδοσίας του Δήμου Δυτικής Μάνης, προκειμένου να δοθεί επίσημο όνομα στο Ποδοσφαιρικό Γήπεδο – στολίδι του Κάμπου!»

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση οι προτάσεις θα γίνονται δεκτές: «Μέχρι και την Παρασκευή 19.04.2019 περιμένουμε τις επώνυμες προτάσεις του φίλαθλου και μη κόσμου και κατόπιν της συγκέντρωσης αυτών θα προβούμε σε ανοιχτή ψηφοφορία μέσω του επίσημου facebook του Δήμου Δυτικής Μάνης. Φυσικά το όνομα στο οποίο θα καταλήξουμε θα ψηφιστεί και επίσημα από το αρμόδιο συλλογικό όργανο του Δήμου, ήτοι το Δημοτικό Συμβούλιο.»

Μετά το πέρας της 19ης Απριλίου, θα διεξαχθεί δημοσκόπηση με όσες από τις προτάσεις πληρούν τις βασικές προδιαγραφές για την τελική επιλογή του ονόματος, μέσω της σελίδας του Δήμου Δυτικής Μάνης στο Facebook (Δήμος Δυτικής Μάνης / Municipality of West Mani) και το επιλεχθέν όνομα θα εγκριθεί από το Δ.Σ. του Δήμου!

Οι προτάσεις θα υποβάλλονται αυτοπροσώπως ή ταχυδρομικώς ή ηλεκτρονικά ή με Fax στα γραφεία του Δήμου!

Αυτονόητο πως προτάσεις με υβριστικό περιεχόμενο, πολιτικές προεκτάσεις και ονόματα ήδη υπαρχόντων γηπέδων δεν θα γίνουν δεκτές!

Τέλος να σημειωθεί πως ο εμπνευστής του ονόματος που θα επιλεγεί, θα κερδίσει ένα δωρεάν γεύμα για τέσσερα άτομα σε γνωστό εστιατόριο της παραλίας της Καρδαμύλης!

 

 

531 views
Top