Γήπεδο Κάμπου: Από τον Πετρόμπεη Μαυρομιχάλη μέχρι το “Καμπ- ου”!

 

Πλήθος ονομάτων, τα περισσότερα εκ των οποίων έχουν να κάνουν με παράφραση μεγάλων γηπέδων του εξωτερικού αλλά και προσώπων που σχετίζονται με την ιστορία του τόπου, έχουν προταθεί για το για την ονομασία του νέου γηπέδου Κάμπου, μετά από την σχετική πρόσκληση που απεύθυνε προς τους φιλάθλους ο Δήμος Δυτικής Μάνης.

Oνόματα επιφανών Μεσσήνιων αλλά και εμπνεύσεις όπως Κάμπος Arena και Καμπ- ου βρίσκονται στην λίστα των συνολικά 18 που έχουν επικρατήσει και ο κόσμος καλείται να ψηφίσει. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

“Με μεγάλη μας χαρά σας γνωρίζουμε ότι στην τελική του φάση πέρασε σήμερα ο διαγωνισμός ονοματοδοσίας του Δήμου Δυτικής Μάνης για την επιλογή του ονόματος του ανακαινισμένου δημοτικού γηπέδου Κάμπου.

Η συμμετοχή του κόσμου ξεπέρασε τις προσδοκίες μας και οι προτάσεις που κατατέθηκαν είναι πολλές και πρωτότυπες.

Όλα τα ονόματα που προτάθηκαν πληρούσαν το σύνολο των προδιαγραφών, συνεπώς στο σύνολό τους προχώρησαν στην φάση της ανοικτής ψηφοφορίας.

Τα ονόματα που ο φίλαθλος και μη κόσμος καλείται να ψηφίσει έχουν διαμορφωθεί ως εξής: Αλέξανδρος Κουμουνδούρος, Γερήνεια, Ζαρνάτα, Κορώνι, Ταΰγετος ARENA, Ιωάννης Κετσέας ΔΟΕ, Βενετσάνος Σαράβας, Πετρόμπεης Μαυρομιχάλης, Σωτήριος Κουκής, Κάμπος ARENA, Μαχάων, Καμπ- ού, Δήμαθλον, Γεώργιος Μητσέας, West Mani's Stadium, Αγία Βαρβάρα, Σπυρίδων Αλεξανδράκης, Καπετάν Γιώργη Καπετανάκη.

Ευχαριστούμε θερμά τον κόσμο που έλαβε μέρος στην έως τώρα διαδικασία και τον καλούμε να λάβει μέρος και στην τελική φάση της ονοματοδοσίας!

Άλλωστε το Δημοτικό Γήπεδο Κάμπου ανήκει στο σύνολο των Μανιατών και θα φιλοξενήσει τις αγωνιστικές και προπονητικές υποχρεώσεις των αθλητικών ομάδων και των δύο Δημοτικών Ενοτήτων!”.

 

446 views
Ετικέτες
Top