Παρελθόν Μητσέας & Πεΐδης, πήρε Σταθά, κάνει και «μπαμ» ο ΑΟΔ

Ξεκίνησε το ξεσκαρτάρισμα στον ΑΟ Διαβολιτσίου, με τους Γιάννη Μητσέα και Παύλο Πεΐδη να ανοίγουν το «χορό» των αποχωρήσεων, λύνοντας τη συνεργασία τους, κοινή συναινέσει, με τον σύλλογο του Διαβολιτσίου, που ξεκίνησε ήδη να καλύπτει τις απώλειες αλλά και να ενισχύει το ροστερ, βρίσκοντας τον αντικαταστάτη του πρώτου.

Πρόκειται για τον έμπειρο τερματοφύλακα Θόδωρο Σταθά που αποχώρησε από τον Τέλο Άγρα, όπως διαβάσατε πρώτα στο “Sport365.gr» και ο οποίος έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με την ομάδα του Διαβολιτσίου. Το πιθανότερο είναι ότι εντός των επόμενων ωρών το θέμα θα τελειώσει και τυπικά.

Το δρόμο των Μητσέα και Πεΐδη θα πάρουν τουλάχιστον 2 με 3 παίκτες ακόμη που δεν έχουν ικανοποιήσει με την παρουσία τους ωστόσο οι διοικούντες παρουσιάζονται έτοιμοι να «απαντήσουν» με ηχηρές μεταγραφές και παίκτες επιπέδου πρωταθλητισμού.

Απομένουν μάλιστα κάποια τυπικά ζητήματα για να γίνει πράξη η πρώτη μεγάλη μεταγραφή με παίκτη που στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε εθνικές κατηγορίες και θεωρείται από τα δυνατά χαρτιά του νομού.

Φυσικά το όνομά του μας είναι γνωστό, όπως ήταν και του Σταθά, αλλά δεν το αποκαλύπτουμε για λόγους δεοντολογίας, τηρώντας τη δέσμευσή μας να πορευτούμε κινούμενοι στο δρόμο των αρχών μας.

783 views
Top