Το μήνυμα του Σωτήρη Λυμπερόπουλου για την ολοκλήρωση της σεζόν

Το δικό του μήνυμα για την ολοκλήρωση της σεζόν έστειλε ο Σωτήρης Λυμπερόπουλος με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο 41χρονος προπονητής και τερματοφύλακας της Εράνης και της Εθνικής Ενόπλων, ευχαρίστησε όλους όσοι συνέβαλαν στην καταπληκτική πορεία της Εράνης Φιλιατρών, τον κόσμο και τους επιχειρηματίες που στήριξαν την ομάδα, τους ανθρώπους του συλλόγου και τους συμπαίκτες του.

Αναλυτικά ο Σωτήρης Λυμπερόπουλος αναφέρει:

"Μια χρονιά με πολύ καλή παρουσία για την αγαπημένη μας Εράνη Φιλιατρών. Ευχαριστώ πολύ τους συμπολίτες μου επιχειρηματίες και τους φιλάθλους μας που μας στήριξαν για ακόμη μια χρονιά.
Ευχαριστώ το συμβούλιο κ τον προπονητή μας που ήταν πάντα δίπλα μας.Ιδιαίτερα θα ευχαριστήσω τους συμπαίχτες μου για την προσπάθεια κ την δουλειά που κατέβαλαν σε ολόκληρη την σεζόν...Η αγάπη μου για όλους εσάς που τιμήσατε το σύλλογο μας. Καλό καλοκαίρι και ο Θεός μαζί σας".

Η Εράνη αποτέλεσε την αποκάλυψη του φετινού πρωταθλήματος. Πραγματοποίησε την καλύτερη πορεία των τελευταίων ετών καταλαμβάνοντας τη δεύτερη θέση στην κορυφαία κατηγορία του μεσσηνιακού ποδοσφαίρου πίσω από τον αήττητο πρωταθλητή ΑΟ Διαβολιτσίου.

 

337 views
Top