“Αναγέννηση Άνω Μεσσηνίας”: Συγχαρητήρια σε Διαβολίτσι και Εθνικό Μελιγαλά

Συγχαρητήρια στον ΑΟ Διαβολιτσίου για την κατάκτηση του τίτλου στην Α’ κατηγορία Μεσσηνίας και τον Εθνικό Μελιγαλά για την 5η θέση, εξέφρασε με επιστολή του ο συνδυασμός “Αναγέννηση Άνω Μεσσηνίας” με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Γιάννη Αδαμόπουλο.

Αναλυτικά:

Η αυτοδιοικητική κίνηση ¨Αναγέννηση Άνω Μεσσηνίας¨ με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο κ. Γιάννη Αδαμόπουλο θέλουμε να συγχαρούμε τις δύο ομάδες του Δήμου μας, τον Α.Ο ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ που ανακηρύχθηκε πρωταθλήτρια Μεσσηνίας καθώς και τον ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΛΙΓΑΛΑ που κατέλαβε την 5η θέση στο πρωτάθλημα.

Θα θέλαμε επίσης να εκφράσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια, προς τους ποδοσφαιριστές, τους προπονητές, τις διοικήσεις και τον κόσμο των δύο σωματείων που στάθηκαν τόσο κοντά στις ομάδες του δήμου μας.

Σε καιρούς δύσκολους οι ιστορικές ομάδες του Διαβολιτσίου και του Μελιγαλά απέδειξαν ότι με σχετικά μικρό προϋπολογισμό, αλλά με σωστό προγραμματισμό και με συνετή διαχείριση μπορούν να κάνουν το ποδοσφαιρικό θαύμα.

Ευχόμαστε στις ομάδες του Δήμου μας να συνεχίσουν αυτή την ανοδική τους πορεία, και ιδιαίτερα στην ομάδα του Α.Ο Διαβολιτσίου, καλή επιτυχία στο πρωτάθλημά της Γ΄ εθνικής που θα συμμετέχει από την νέα χρονιά.

Ευελπιστούμε επίσης το πρωτάθλημα Μεσσηνίας να παραμείνει και τη νέα χρονιά στον Δήμο Οιχαλίας!!!!”

 

 

388 views
Top