Τέλος Άγρας: Έπαιξαν για τους τρείς αδικοχαμένους νέους- Στις 18/6 η ΓΣ

Στη μνήμη των τριών αδικοχαμένων παιδιών του τίμησε σε φιλικό παιχνίδι ο Τέλλος Άγρας με την δευτεραθλήτρια Εράνη Φιλιατρών.

Οι αδικοχαμένοι Στράτος Δημητρακόπουλος, Θανάσης Βασιλόπουλος και ο μικρός Βασίλης Καυκής που πρόωρα έφυγαν από τη ζωή δεν έχουν ξεχαστεί από κανέναν και όπως τονίστηκε η μνήμη τους ζεί για πάντα στις καρδιές και στη σκέψη των ανθρώπων και των φίλων του Τέλου Άγρα.

Πριν την έναρξη του φιλικού όλοι οι παρόντες άφησαν λουλούδια στις φωτογραφίες των τριών παιδιών, ενώ κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή ενώ για την ιστορία το φιλικό έληξε με σκορ 5-3.

Η διοίκηση προχώρησε σε ευχαριστήρια ανακοίνωση για όλους όσοι συνέβαλαν διεξαγωγή του φιλικού αυτού μνήμης και έκανε γνωστό πως την Τρίτη 18/6 ( 8:30 μμ) στην κεντρική βιβλιοθήκη Γαργαλιάνων θα πραγματοποιηθεί η πρώτη Γενική Συνέλευση του συλλόγου. Αναλυτικά:

"Ως Διοίκηση του Τελου Άγρα ανακοινώνουμε τα εξής :

Αρχικά θελουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας για την διοργάνωση του φιλικού που πραγματοποιήθηκε στην μνήμη των αδικοχαμένων φίλων μας .

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο ποδοσφαιρικο σωματείο της Ερανης

Στην ΕΠΣ Μεσσηνίας στους ποδοσφαιριστές που ήρθαν για να μας τιμήσουν κ στους χορηγούς μας για την διεξαγωγή του φιλικού
Την Αρτοποιία Μπουλουλη κ τον κ. Ανδρινοπουλο που μας εξασφάλισε την μεταφορά του Αθλητικου Σωματείου Ερανης. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κύριο Παναγιώτη Ανδρώνη ιδιοκτήτη ανθοπωλείου κ πλέον τοπικό μας σύμβουλο για την χορηγία των λουλουδιών που χρειαστήκαμε στο φιλικό παιχνίδι .

Ιδιαίτερα θελουμε να ευχαριστήσουμε τις οικογένειες των αδικοχαμενων παιδιών που ήταν μαζί μας .

Μια πραγματικά όμορφη χρονια έφτασε στο τέλος της .

Θελουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους συνεργαστήκαμε , με τις καλές κ τις άσχημες στιγμές τους , από όλους πήραμε κάτι θετικό κ μας βοήθησαν να γίνουμε καλύτεροι .

Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε ολους τους συνδρομητές μας που μας βοήθησαν όλη την σεζόν , ο καθένας τους ήταν απαραίτητος για ύπαρξη κ βιωσιμότητα της ομάδας μας !

Το μεγαλύτερο επίτευγμα για εμάς είναι το "Ηθικό Κεφάλαιο" που έχτισε η ομάδα μας προς όλους όσους συνεργαστήκαμε καθώς κ αυτούς που φιλοξενήσαμε, πετύχαμε μια εξαιρετικά πετυχημένη πορεία με τα χαμηλότερα έξοδα για τα δεδομένα του Τελου Άγρα κ κυρίως με παιδιά από τα σπλάχνα της ομάδας μας ! Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτους τους μικρούς ποδοσφαιρικους ηρωες ηλικίας 15 κ 17 χρόνων που αγκάλιασαν την ομάδα μας και φυσικά στα μεγαλύτερα παιδιά που με ήθος κ αρχές τα πλαισίωσαν !

Όσον αφορά το μέλλον λοιπόν ,

Λόγω ειλημμένων επαγγελματικών υποχρεώσεων στελέχη της Διοίκησης μας δεν μπορούν πλέον να συνεχίσουν κ την νέα σεζόν κ δημιουργείτε η ανάγκη εύρεσης νέων φιλόδοξων ατόμων που θα πλαισιώσουν την υπάρχον διοίκηση η θα δημιουργήσουν ένα νέο συμβούλιο για την επόμενη μέρα της ομάδας που όλοι αγαπάμε!

Την Τρίτη 18.06.2019 κ ώρα 8:30 μμ στην κεντρική βιβλιοθήκη Γαργαλιάνων θα πραγματοποιηθεί η πρώτη Γενική Συνέλευση με θέμα τον απολογισμό της χρονιάς που μας πέρασε καθώς κ την εκλογη νέας Διοίκησης !

Σας ευχαριστούμε θερμά !
Το Δ.Σ του Τελου Άγρα !

ΥΣΤ :
Η περιοχή έχει την δυναμική να δημιουργήσει κάτι μεγάλο και κυρίως Ενιαίο !! Χωρίς διχασμούς κ προσωπικούς εγωισμούς! Ευελπιστούμε ότι το αύριο της ομάδας μας Θα είναι αυτό που πραγματικά της αξίζει!!"

143 views
Top