«Αγκαλιά» με μεσοεπιθετικό ο ΑΟΚ!

Πολύ κοντά στην απόκτηση 31χρονου μεσοεπιθετικού, βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες του Sport365.gr ο ΑΟ Κυπαρισσίας.

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με τεράστια εμπειρία από Εθνικά πρωταθλήματα, κυρίως, σε Γ' και Δ' Εθνική, έχοντας βέβαια και ένα πέρασμα από ομάδα Β' Εθνικής με συμπαίκτες τεράστια ονόματα του Ελληνικού ποδοσφαίρου και όχι μόνο.

Μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως επιτελικός μέσος, όσο και ως αριστερός εξτρέμ και ενίοτε ως καθαρός φορ, ενώ το πρώτο μισό της σεζόν 2015-2016 αγωνιζόταν σε ομάδα εντός Πελοποννήσου.

Μεταξύ των δύο πλευρών έχει επέλθει προφορική συμφωνία, βέβαια λόγω του γεγονότος ότι ο 31χρονος μεσοεπιθετικός έχει ακόμη υποχρεώσεις με τον σύλλογο στον οποίο ανήκει, στον ΑΟ Κυπαρισσίας δεν ανακοινώνουν τίποτα μέχρι να ολοκληρωθεί και τυπικά το... deal.

Αν και το όνομα του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή μας είναι γνωστό, δεν το αποκαλύπτουμε σεβόμενοι τόσο την επιθυμία των πρωταθλητών Μεσσηνίας, όσο και της πλευράς του ιδίου.

Παράλληλα, στον ΑΟ Κυπαρισσίας βρίσκονται σε αναζήτηση στόπερ και εξετάζουν ορισμένες περιπτώσεις, ενώ πιθανότατα θα γίνει κίνηση και για παίκτη που θα αντικαταστήσει τον Ντέγιαν Μιλοσέσκι σε περίπτωση που ο τελευταίος σταματήσει το ποδόσφαιρο.

Στον αντίποδα, δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο της αποχώρησης ορισμένων παικτών από τα πρώτα... βιολιά που δεν έχουν προσφέρει τα αναμενόμενα.

588 views
Top