Σαργκάνης- Λυμπερόπουλος: Η συνάντηση δυο σπουδαίων “άσων”

 

Την ευκαιρία να τα πουν μετά από καιρό είχαν στο γήπεδο της Σπερχογείας δυο “άσοι” που έχουν γράψει ξεχωριστή ιστορία στα ελληνικά γήπεδα.

Ο σπουδαίος Νίκος Σαργκάνης, για πολλούς ο κορυφαίος Έλληνας γκολκίπερ όλων των εποχών και ο Μεσσήνιος Σωτήρης Λυμπερόπουλος.

Μπορεί να ανήκουν σε διαφορετικές γενιές ποδοσφαιριστών αλλά τους ενώνει το κοινό πάθος για το ποδόσφαιρο και βέβαια η ιδιαιτερότητα της θέσης.

Αμφότεροι τρέφουν αισθήματα αλληλοεκτίμησης και είχαν αρκετά να πουν στο φιλικό των Παλαιμάχων του Πανθουριακού με την ομάδα των φίλων του Αγαθοκλή Χριστόπουλου, στον αγώνα για φιλανθρωπικό σκοπό που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου στο “Π. Γεωργανάς”.

Ο Νίκος Σαργκάνης παρακολούθησε με ιδιαίτερη προσοχή την προσπάθεια των παιδιών των Ακαδημιών Καλαμάτας, Πανθουριακού και Πράσινων Πουλιών και μίλησε με ενθουσιασμό για την παρουσία τους, τονίζοντας πως αυτές είναι οι ηλικίες που θα πρέπει να προσεχτούν καθώς αποτελούν το μέλλον. Αντίθετα, η έκφρασή του άλλαξε όταν κλήθηκε να σχολιάσει τα τεκταινόμενα στην Εθνική ομάδα τονίζοντας πως είναι λυπηρή η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί.

 

 

552 views
Top