Τσικλητήρας Πύλου: Αποχώρησε ο Αργυρόπουλος, τον ακολούθησε η πρόεδρος Όλγα Μπέλλα

Ο Γιώργος Αργυρόπουλος αποτελεί εδώ και λίγες ώρες παρελθόν από τον Τσικλητήρα Πύλου, αναζητώντας τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, εξέλιξη ο οποία φαίνεται ότι άνοιξε το δρόμο για μια σειρά «αλλαγών» μιας και η πρόεδρος της ομάδας Όλγα Μπέλλα ανακοίνωσε, με δήλωσή της στην προσωπική της σελίδα, την παραίτησή της από το ΔΣ. Αναλυτικά…

«Μετά την απόφαση του κύριου Αργυρόπουλου, να αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία του Τσικλητήρα Πύλου, αισθάνομαι την υποχρέωση να ευχαριστήσω δημόσια αυτόν τον εξαιρετικό προπονητή και άνθρωπο για την άψογη συνεργασία που είχαμε στον ένα χρόνο παρουσίας του στην ομάδα μας.

Έναν επαγγελματία προπονητή που έδωσε και την ψυχή του για την ομάδα μας, που ασχολήθηκε και ανέδειξε τα ταλεντάκια μας και θέλω να του ευχηθώ να έχει μια λαμπρή σταδιοδρομία σε όποια ομάδα και εάν δουλέψει τη νέα σεζόν. Είμαι σίγουρη ότι το κενό που αφήνει δύσκολα θα καλυφθεί επάξια!!!

Επίσης με τη σειρά μου και εγώ θα θέσω την παραίτηση μου στο συμβούλιο, λόγω επαγγελματικών και οικογενειακών υποχρεώσεων. Μη μπορώντας άλλο μόνη μου να σηκώσω όλο το οικονομικό βάρος της ομάδας. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο της Πύλου για την όση στήριξη και βοήθεια πρόσφερε τη χρονιά που μας πέρασε στην ομάδα μας και εύχομαι η νέα διοίκηση που σύντομα ελπίζω να εκλεγεί να κάνει μια αντάξια καλή χρονιά.

Η υποστήριξη και η βοήθεια μου θα συνεχίσει να υπάρχει για τον Τσικλητήρα μας, αλλά από άλλη θέση».

342 views
Top