Εράνη Φιλιατρών: Το νέο 15μελές συμβούλιο- Συνεχίζει ο Κώστας Λυμπερόπουλος

Με την συμμετοχή τριών νέων προσώπων συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο διοικητικό συμβούλιο της Εράνης Φιλιατρών.

Στο πολυπρόσωπο και ισχυρό ΔΣ προστέθηκαν οι Νίκος Φάμπας, Θεόδωρος Ασημακόπουλος και Κώστας Γριβοκωστόπουλος ενώ στην θέση του προέδρου συνεχίζει ο Γιώργος Λυμπερόπουλος.

Αναλυτικά η σύνθεση του διοικητικού συμβούλιο της Εράνης έχει ως εξής: Γιώργος Λυμπερόπουλος (πρόεδρος), Νίκος Φάμπας (αντιπρόεδρος), Μπέτυ Κορωναίου (γραμματέας), Ελένη Θάνου (ταμίας), Κώστας Γιαννακόπουλος (α’ γενικός αρχηγός), Στάθης Αργυρόπουλος (β’ γενικός αρχηγός), Κώστας Γριβοκωστόπουλος (έφορος υλικού), Θοδωρής Ασημακόπουλος (μέλος και φυσικοθεραπευτής), Χαρά Κυριάκη (μέλος), Γιώργος Γριβοκωστόπουλος (μέλος), Ζαχαρίας Στάμος (μέλος), Μπάμπης Μπαχούμας (μέλος), Κώστας Λινάρδος (μέλος), Αναστασία Χαρά Γεωργακοπούλου (υπεύθυνη ακαδημιών), Παναγιώτης Λυμπερόπουλος (μέλος).

Με την ολοκλήρωση των διοικητικών διεργασιών μπαίνει άμεσα σε εφαρμογή και ο αγωνιστικός προγραμματισμός της ομάδας για τη νέα σεζόν. Θεωρείται δεδομένο πως ο Κώστας Λυμπερόπουλος θα συνεχίσει για 3η χρονιά στον πάγκο της ομάδας μετά το επιτυχημένο έργο που έχει παρουσιάσει το προηγούμενο διάστημα.

Οι πράσινοι ήταν από τις αποκαλύψεις του φετινού πρωταθλήματος και στο ίδιο πλαίσιο αναμένεται να κινηθούν και την επερχόμενη σεζόν. Θα κατέβουν με σαφώς πρωταγωνιστικούς στόχους χωρίς αυτό βέβαια να αποτελεί αυτοσκοπό.

 

209 views
Top