Φιλικό τη Κυριακή και... στόχος η ενίσχυση άμεσα για τον Άγρα

Από Κυριακή επιστρέφουν στο γήπεδο οι ποδοσφαιριστές του Τέλου Άγρα και η επιστροφή τους θα συνδυαστεί με τη διεξαγωγή φιλικού αγώνα που θα «ανοίξει» ουσιαστικά το δρόμο της προετοιμασίας για το ματς της 16ης αγωνιστικής με τον Πανθουριακό, στους Γαργαλιάνους.

Πιο συγκεκριμένα το συγκρότημα του Θανάση Λακριντή θα υποδεχθεί, σχεδόν πλήρες μιας και λείπει μονάχα ο «δικαιολογημένος» Μερκούρης, τον Απόλλωνα Νέας Φιγαλίας, ομάδα που μετέχει στη β κατηγορία της Ηλείας.

Από κει και πέρα, εξελίσσεται από τη πλευρά της διοίκησης μια δύσκολη αλλά και καθοριστική ταυτόχρονα προσπάθεια προκειμένου να ενισχυθεί το ροστερ και να καλυφθούν οι απώλειες που προέκυψαν έτσι ώστε η ομάδα να εμφανιστεί πιο ισχυρή στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος και να φτάσει με άνεση στη σωτηρία.

Ήδη έχουν γίνει συζητήσεις με αρκετούς παίκτες, τόσο από τη Μεσσηνία όσο και από άλλους νομούς. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, βρέθηκε στους Γαργαλιάνους αμυντικός που αγωνίζεται σε ομάδα Γ εθνικής, λαμβάνοντας μέρος σε προπόνηση της ομάδας και τα επόμενα 24ωρα θα «δώσουν» απαντήσεις τόσο για το θέμα αυτό όσο και τα υπόλοιπα που «καίνε».

276 views
Top