Εκπέμπει sos ο Τέλος Άγρας!

Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση βρίσκονται τα διοικητικά του Τέλλου Άγρα καθώς παρά τις αλλεπάλληλες προσπάθειες της διοίκησης να βρεθεί η διάδοχη κατάσταση, κάτι τέτοιο δεν έχει καταστεί εφικτό.

Οι διοικούντες με ανακοίνωση τους εξέπεμψαν sos για το μέλλον δίνοντας προθεσμία μέχρι την Πέμπτη 18/7  στην τελευταία προσπάθεια πού θα καταβληθεί για την εξεύρεση λύσης. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Ως Δοικηση του Τελου Άγρα ανακοινώνουμε τα εξής :

Δυστυχώς παρά τα αισιόδοξα νέα που υπήρχαν μετά την τριτη γενική συνέλευση της ομαδας μας , από ομάδα ατόμων οτι θα αναλάμβαναν τα Διοικητικά καθηκοντα της ομάδας μας , απάντησαν αρνητικά έπειτα από τις ανήμπορες και φιλοτιμες προσπαθειες τους να δημιουργήσουν ένα νέο συμβούλιο και πλέον βρισκόμαστε σε ενα διοικητικό αδιέξοδο !!

Ως διοίκηση έχουμε ξεκαθαρίσει από την πρώτη κιόλας συνέλευση ότι δεν θα συνεχίσουμε από κανένα διοικητικό πόστο και ότι απλά πρέπει να βρεθούν νέα φιλόδοξα άτομα να ασχοληθούν . Καλούμε λοιπόν σε μια 4η γενική συνέλευση στις 18/9 ημέρα Πέμπτη και ώρα 9:30 μμ τον φίλαθλο κόσμο και ολους τους ντοπιους παίκτες της ομαδας μας καθώς επισης το τοπικό συμβούλιο της περιοχής μας για να βρεθεί μια λύση .

Το αθλητικό σωματείο Τέλος Αγρας αποτελεί πολιτιστική κληρονομιά της περιοχής μας και πρέπει να υπάρχει !! Ως διοίκηση θα παραμείνουμε ως την 4η συνέλευση και έπειτα θα προχωρήσουμε σε ολική παραίτηση . Σας ευχαριστούμε θερμά "

 

 

177 views
Top