Φιλική 4άρα με 5 δοκάρια ο Ολυμπιακός!

Η παρουσία του Βασίλη Καρλαύτη αλλά και η αγωνιστική ετοιμότητα του Παπαδέα ήταν τα δυο στοιχεία που χαροποίησαν τον Λάκη Σπάλα περισσότερο και από το ευρύ 4-0 της φιλικής νίκης που πέτυχε ο Ολυμπιακός Καλαμάτας επί του Ηρακλή στο ματς που έγινε στο βαρύ αγωνιστικό χώρο του «Γ. Λουκαρέας».

Οι ερυθρόλευκοι ήταν ασορτί με την καταιγίδα που επικράτησε στο μεγαλύτερο μέρος πρώτου 40λεπτου και έπαιξαν μονότερμα τον Ηρακλή ο οποίος αντέδρασε στο β΄ μέρος, έβγαλε κάποιες φάσεις αλλά δεν μπόρεσε να βρεί τον δρόμο προς τα δίχτυα.
Κορυφαίος σε απόδοση και σχεδόν αλάνθαστος ήταν ο Καρλαύτης ο οποίος έδειξε πως θα αποτελέσει μεγάλη «εσωτερική» μεταγραφή για την συνέχεια ενώ καλή παρουσία είχαν οι Αναγνωστόπουλος, Παπαδέας και Θεοδωρόπουλος.

Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε 3-0 στο ημίχρονο με δυο τέρματα του Αλεξανδρόπουλου (10’, 25’) και ένα του Θεοδωρόπουλου (15’) ενώ το σκορ έκλεισε ο νεαρός Σταυρόπουλος (55’) ο οποίος πέρασε στο β΄ μέρος.
Οι ερυθρόλευκοι είχαν και χαμένο πέναλτι με τον Αλεξανδρόπουλο ο οποίος σημάδεψε το δοκάρι κάτι που έγινε τέσσερις ακόμη φορές στο ματς από τους παίκτες του Σπάλα!

Ο Ολυμπιακός αγωνίστηκε με τους Ρακόπουλο, Γ. Μπάλα, Σ. Μπάλα, Αργάνη, Μαγουλιανίτη, Καρλαύτη, Αναγνωστόπουλο, Θεοδωρόπουλο, Μπάχα, Παπαδέα, Αναγνωστόπουλο ενώ στο β’ έπαιξαν οι Σταυρόπουλος, Μπέρμπερι, Λυμπερόπουλος, Μπίνο.

411 views
Top