Έρχεται ο στόπερ στον ΑΟΚ

Θέμα ενός-δύο 24ώρων το πολύ είναι η απόκτηση ενός στόπερ από πλευράς ΑΟ Κυπαρισσίας, με τους πρωταθλητές Μεσσηνίας να βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία με ποδοσφαιριστή του οποίο το όνομα κρατείται ως επτασφράγιστο μυστικό.

Οι πληροφορίες του Sport365.gr λένε ότι πρόκειται για έναν 20χρονο κεντρικό αμυντικό, ο οποίος το πρώτο εξάμηνο της φετινής σεζόν φόρεσε την φανέλα ομάδας που συμμετέχει στον 1ο Όμιλο της Γ' Εθνικής.

Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε σε ομάδα της ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας, όπου σε ηλικία 15 ετών πήρε μεταγραφή σε σύλλογο που αγωνιζόταν τότε στην Δ' Εθνική.

Τις αμέσως επόμενες δύο σεζόν αγωνίστηκε στην Κ20 ομάδας Super League, όπου οι εισηγήσεις των προπονητών του ήταν θετικές για να γίνει επαγγελματίας, ωστόσο ο ίδιος προτίμησε να δοκιμάσει την τύχη του σε ομάδα της Γ' Εθνικής.

Τα πολλά οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε όμως ο συγκεκριμένος σύλλογος τον ανάγκασαν να αποχωρήσει μεσούσης της περσινής σεζόν με προορισμό την Α' ΕΠΣ Λασιθίου.

Αν και το όνομα του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή μας είναι γνωστό, όπως ήταν και του Σταύρου Μοντεσάντου, δεν το αποκαλύπτουμε σεβόμενοι την επιθυμία και των δύο πλευρών!

336 views
Top