Πανθουριακός: Τριπλό χτύπημα με Νινιό, Δημητρακόπουλο, Αντωνόπουλο και... έπεται συνέχεια!

Δυνατό μεταγραφικό μπάσιμο με τρία νέα αποκτήματα και διάθεση να συνεχίσει το ίδιο εντυπωσιακά κάνει ο Πανθουριακός ενόψει της νέας σεζόν στην Α' κατηγορία Μεσσηνίας.

Πιο συγκεκριμένα την φανέλα της ομάδας θα φοράνε  οι Δήμος Νινιός, Σωτήρης Δημητρακόπουλος και ο Σπύρος Αντωνόπουλος, κινήσεις που γεμίζουν με ποιότητα και εμπειρία την ομάδα και αν μη τι άλλο φανερώνουν πώς ο Πανθουριακός έχει βάλει ψηλά τον πήχη για τη νέα σεζόν και θα προσπαθήσει να κάνει το βήμα παραπάνω.

Ο 26χρονος Δήμος Νινιός είναι αμυντικός με σημαντικές παραστάσεις απο Γ΄Εθνική με Καλαμάτα, Ζάκυνθο, Πελλάνα, Λεβάντε και φέτος με τον Πάμισο, όπως και ο Σωτήρης Δημητρακόπουλος, ο 36χρονος αμυντικός μέσος που έχει και στο παρελθόν φορέσει την φανέλα της ομάδας.

Εμπειρία και σιγουριά κάτω απο τα γκολπόστ θα προσφέρει ο Σπύρος Αντωνόπουλος ο οποίος κατά τα παρελθόν έχει περάσει απο Θησέα, Απόλλωνα Καλαμάτας, Πάμισο και Ολυμπιακό Καλαμάτας.

Πέρα από τις μεταγραφές όμως η ομάδα της Θουρίας θα κρατήσει τον κορμό των βασικών παικτών από την περσινή σεζόν ενώ το ρόστερ θα εμπλουτιστεί με παιδιά από την Ακαδημία κάτι που έγινε και στην περσινή σεζόν.

Οι άνθρωποι του Πανθουριακού βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές και με άλλους έμπειρους ποδοσφαιριστές και εντός των προσεχών ημερών αναμένεται να υπάρξουν συμφωνίες προς αυτή την κατεύθυνση.

 

 

 

447 views
Top