«Βλέπει» προς... Καλαμάτα, εξωτερικό και «γνωστούς» ο Πάμισος

Πολλά είναι τα ονόματα παικτών που απασχολούν τον Πάμισο μεταγραφικά και σίγουρα δεν σταματά η προσπάθεια ενίσχυσης στους Καλαντζή και Κουντάνη, τους οποίους «καλοβλέπουν» στη Μεσσήνη ή στον Τρακάκη που ήδη ενσωματώθηκε στις προπονήσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «sport365.gr», υπάρχει κι άλλος ποδοσφαιριστής προερχόμενος από τη Μαύρη Θύελλα στη σχετική λίστα όπως υπάρχει ακόμη ένας Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός και ένας Κύπριος μέσος, καθώς επίσης και κάποιοι παίκτες που στο παρελθόν έχουν αγωνιστεί στον Πάμισο.

Το συμβούλιο, που συνεδρίασε αργά το βράδυ της Δευτέρας, πήρε την απόφαση να κινηθεί στο τομέα της «ισχυροποίησης» αλλά με προσεκτικές και μετρημένες, οικονομικά, κινήσεις μιας και δεν υπάρχουν περιθώρια για «αστοχίες», ενώ το ρόλο του θα παίξει και ο Δημήτρης Αντωνόπουλος με το επίπεδο οικονομικής του συμβολής.

Κλείνοντας, αποφασίστηκε να προωθηθούν από τις υποδομές τρείς νεαροί και συγκεκριμένα οι Παπαδόπουλος, Παπαγιαννόπουλος και Κοντομανωλόπουλος έτσι ώστε να ετοιμάζονται σταδιακά για το «μεγάλο βήμα».

413 views
Top