Κυπαρισσία: Επιστρέφει ο Διονύσης Γεωργιόπουλος

Σε συμφωνία με τον Διονύση Γεωργιόπουλο ήρθε η Κυπαρισσία! Ο 23χρονος αμυντικός αγωνίστηκε πέρυσι με την φανέλα του Διαβολιτσίου, απ΄όπου έμεινε ελεύθερος και επιστρέφει στον ΑΟΚ ελπίζοντας πως αυτή την φορά θα φανεί περισσότερο τυχερός καθώς οι σοβαροί τραυματισμοί του δεν του έχουν επιτρέψει να... ξεδιπλώσει το “πλούσιο” ταλέντο του που είναι αδιαμφισβήτητο.

Στις 2 Οκτωβρίου 2016, για την 2η αγωνιστική Α’ τοπικής, ο νεαρός αμυντικός της “Μαύρης Θύελλας”, τότε, αποχωρούσε υποβασταζόμενος από το γήπεδο της Κυπαρισσίας και 20 μέρες μετά υποβαλλόταν σε αρθροσκοπική ενίσχυση του αριστερού χιαστού, που τον κράτησε εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου έξι μήνες.

Σχεδόν ένα χρόνο μετά, στις 17 Σεπτεμβρίου 2017, στο ντεμπούτο με τον Α.Ο. Κυπαρισσίας κόντρα στον Τσικλητήρα Πύλου (0-1) για την εμβόλιμη φάση του Κυπέλλου Μεσσηνίας, ο Γεωργιόπουλος παραπονέθηκε για ενοχλήσεις στο δεξί γόνατο και αντικαστάθηκε λίγο πριν συμπηρωθεί μια ώρα αγώνα. Η διάγνωση ήταν ρήξη μηνίσκου αυτή τη φορά, στο δεξί γόνατο που οδήγησε σε νέα επέμβαση. 

 

205 views
Top