Κριτσωτάκης μετά το... Δώριο

Ο Μεσσηνιακός ΓΣ είναι πολύ κοντά στην πραγματοποίηση της πρώτης μεταγραφής για τον Ιανουάριο, με τον Σωτήρη Κριτσωτάκη να... βγάζει τα «πράσινα» του Παναθηναϊκού Καλαμάτας και να προβάρει τα «πράσινα» του ιστορικού συλλόγου.

Ο 31χρονος αμυντικός το τελευταίο διάστημα συμμετείχε σε προπονήσεις και φιλικά του Μεσσηνιακού, έπειτα από εισήγηση του γενικού αρχηγού των «πράσινων», Σταύρου Χριστόπουλου, με τον οποίο είχαν συνεργαστεί στο «τριφύλλι» και ο Τάσος Χατζηαγγελής έδωσε το το «ΟΚ» για την απόκτησή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Sport365.gr», η μεταγραφή του Κριτσωτάκη θα ανακοινωθεί μετά το πρώτο - εκτός έδρας - ματς του 2016 και πρώτο του δεύτερου γύρου κόντρα στον Δωριέα Δωρίου.

Ο λόγος είναι ότι στον Παναθηναϊκό επιθυμούσαν την συμμετοχή του 31χρονου αμυντικού στην επανεκκίνηση της Β' ΕΠΣΜ, όπου οι «πράσινοι» θα αντιμετωπίσουν τον συντοπίτη και ουραγό Ατρόμητο και με νίκη θα... αγκαλιάσουν την παραμονή.

Άλλες ομάδες στις οποίες έχει παίξει ο Κριτσωτάκης είναι η Ομόνοια Καλαμάτας, ο ΑΟ Φαραί, ο ΑΟΠΚ Πατίστα, η Ασπίς Βενεράτου, ο Ρωμανός Ελιάς της ΕΠΣ Ηρακλείου και ο Απόλλωνας Καλαμάτας, ενώ έχει ξεκινήσει από τα τμήματα υποδομής της Καλαμάτας.

325 views
Top