Παρουσία του Αντώνη Σαμαρά η πετυχημένη γιορτή του Τέλου Άγρα

Παρουσία του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, παραγόντων της τοπικής αυτοδιοίκησης και πλειάδας ανθρώπων του ποδοσφαίρου και του αθλητισμού, της ευρύτερης περιοχής, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης, στο «Il Centro» του πρώην προέδρου της ομάδας Βασίλη Αγγελόπουλου, η εκδήλωση του Τέλου Άγρα, σημειώνοντας τεράστια επιτυχία.

Την εκδήλωση άνοιξε, με ένα σύντομο χαιρετισμό, ο γραμματέας του συλλόγου Κώστας Μίχος και στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Δήμαρχος Τριφυλίας Παναγιώτης Κατσίβελας μεταφέροντας καλά μηνύματα για το γήπεδο και τις εργασίες που θα ακολουθήσουν, ενώ «παρεμβάσεις» είχαμε και από τον παλαιό πρόεδρο Κώστα Κατρίτση που παρέδωσε αναμνηστική πλακέτα και ημερολόγιο της ομάδας στον κ. Σαμαρά.

Από τη πλευρά του ο πρώην πρωθυπουργός ευχαρίστησε τη διοίκηση του Άγρα και ευχήθηκε πολλές επιτυχίες στην ομάδα των Γαργαλιάνων, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι είναι «ομάδα με μέταλλο», εκφράζοντας τη συμπάθειά του στους «ερυθρόλευκους».

Από την ΕΠΣ Μεσσηνίας παραβρέθηκε ο πρόεδρος Λεωνίδας Οικονομίδης, που ευχήθηκε «να έρθει εύκολα η παραμονή αλλά και… να πετύχει τους στόχους πρωταθλητισμού η Κυπαρισσία» καθώς επίσης και ο Άγγελος Γεωργόπουλος που κατάγεται από τους Γαργαλιάνους όπως και ο Ηλίας Αλεξανδρόπουλος ενώ ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να γίνει στη παρουσία του αντιπεριφερειάρχη Περικλή Μαντά και του προέδρου της ομάδας της Κυπαρισσίας Γιώργου Φωτεινού

361 views
Top