Στα Κρέστενα ο Μιλοσέσκι

Την προφορική συμφωνία που είχαν κάνει λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα, όταν και ήδη ο παίκτης είχε οριστικοποιήσει ότι θα αποχωρούσε από τον ΑΟ Κυπαρισσίας, λόγω της απόστασης, ώστε να είναι κοντά στην ήδη ασθενούσα σύζυγο του και τα παιδιά τους, επισημοποίησαν ο Ξενοφών Κρεστένων κι ο Ντέγιαν Μιλοσέσκι.

Ο παίκτης, που υπέστη το γνωστό βαρύ πλήγμα (αφού τελικά η σύζυγος του αιφνίδια απεβίωσε τη νύχτα της 25ης Δεκεμβρίου), θέλησε τελικά να διατηρήσει την ενασχόληση με το πολυαγαπημένο του ποδόσφαιρο κι έτσι, από την Τρίτη, προχώρησε στη σχετική συμφωνία με τη διοίκηση, ώστε ως το καλοκαίρι να είναι παίκτης του Ξενοφώντα.

Οι άνθρωποι του Ξενοφώντα, επιθυμούσαν να προσθέσουν στο ρόστερ τουλάχιστον έναν πολύ έμπειρο και ικανό ποδοσφαιριστή, όπως ο Ντέγιαν, αφού θέλουν να εμφανιστεί η ομάδα όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστική στα δύσκολα ματς των ημιτελικών Κυπέλλου Ηλείας απέναντι στη Δόξα Ν. Μανωλάδας (13 και 27 Ιανουαρίου οι συγκεκριμένοι αγώνες), καθώς βέβαια και στο Β” Γύρο του πρωταθλήματος Α1 Ηλεία.

ΠΗΓΗ:www. iliaoikonomia.gr

228 views
Top