Η Κυπαρισσία 2-1 μέσα στην Γαστούνη (φωτο)

Φιλική νίκη μέσα στην Γαστούνη με 2-1 επί του τοπικού Αίαντας πήρε η Κυπαρισσία δείχνοντας πως βρίσκεται σε καλό δρόμο ενόψει της νέας σεζόν.

Η ομάδα του Τάκη Παναγόπουλου δοκιμάστηκε σε μια δύσκολη έδρα απέναντι σε ένα σύνολο που έχει ενισχυθεί και στοχεύει στο πρωτάθλημα Ηλείας και έφυγε με την νίκη παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 30΄με τον Καράμπελα να πλασάρει τον Ντουρέρογλου αλλά ο ΑΟΚ, ο οποίος επίσης στοχεύει στο πρωτάθλημα φέτος στην Α’ κατηγορία, γύρισε το ματς στο β’ μέρος με πέναλτι του Τζανέτου που αμφισβήτησαν οι γηπεδούχοι και του Μπουτσικάκη στο τελευταίο λεπτό.

Αίαντας Γαστούνης: Κουρλός, Χριστοφοράτος, Γκίνης, Γεωργόπουλος, Καράμπελας, Μπουρούκης, Σταθάτος, Μπατζακόπουλος, Αρβανίτης, Τσακοπιάκος, Δούλος (Παπαχριστόπουλος, Βράπι).

Κυπαρισσία: Ντουγέρογλου, Ανδρούτσης, Ζαφείρης, Κωνσταντόπουλος, Μπουτσικάκης, Μιτρόφ, Σουπουλι, Γεωργιόπουλος, Σπυρόπουλος, Βασίλεφ, Τζανέτος (Δημητρακάκης, Καμαρινός, Μπάρκας, Αθανασόπουλος, Καραβούλιας, Κοσμόπουλος, Θ. Κωνσταντόπουλος, Μπαϊραμάι, Παναγόπουλος).

Το δεύτερο φιλικό των “κυανολεύκων” είναι την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου με το Καλό Νερό, ενώ την άλλη Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου θα μεταβούν στην Ζαχάρω όπου θα αντιμετωπίσουν τον τοπικό Ολυμπιακό.

Δείτε φωτ. απο το φιλικό παιχνίδι όπως τις αποτύπωσε ο φακός του Βαγγέλη Δημητρόπουλου

303 views
Ετικέτες
Top