Με Κοστρίβα ο Πανθουριακός 1-0 την Σπερχογεία (φωτο)

 

Με νίκη 1 – 0 του Πανθουριακού έληξε η φιλική αναμέτρηση με την Σπερχογεία στο γήπεδο «Π. Γεωργανάς».

Οι τυπικά γηπεδούχοι (Σπερχογεία) για ένα ακόμα παιχνίδι παρατάχθηκαν με αρκετές με ελλείψεις, γεγονός που δεν επέτρεψε στον τεχνικό της ομάδας να έχει μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα για το ματς της ερχόμενης Κυριακής στο Διαβολίτσι με την τοπική ομάδα, για τον θεσμό του κυπέλλου Μεσσηνίας.

Αγωνιστικά, οι «ταύροι» παρά τις σημαντικές απουσίες έδειξαν γενικώς καλό πρόσωπο, πάθος αγωνιστικότητα ενώ κατά διαστήματα έβαζαν την μπάλα κάτω και την κυκλοφορούσαν, ενώ στα αρνητικά ήταν η δυσκολία στα τελειώματα των φάσεων.

Στην αντίπερα όχθη, το συγκρότημα του Αντώνη Μαυρέα που χτίζεται με στόχο να πρωταγωνιστήσει τη φετινή σεζόν, παρουσίασε ένα πιο ολοκληρωμένο σύνολο. Από την αρχή πήρε τα ηνία του αγώνα και την κατοχή με το γκολ της νίκης να έρχεται στο 23ο λεπτό απο τον Κοστρίβα. Οι νικητές είχαν και οριζόντιο δοκάρι στο δεύτερο ημίχρονο με τον εξαιρετικό Σταματίου να βάζει στοπ σε οποιαδήποτε προσδοκία για ένα δεύτερο ή τρίτο γκολ.

Η αναμέτρηση διεξήχθη σε δύο ημίχρονα των 40’, ενώ το διαιτητικό τρίο αποτέλεσαν Αράπης Ευάγγελος (διαιτ.), Τάγαρης Δημήτριος, Τσαούση Ευγενία.

Σπερχογεία ( Κεράνης Φραγκίσκος): Σταματίου, Δημητρίου Ιωαν., Κραντινάρ, Πετριταί, Πετράκος, Δασκαλάκης, Σαούτης, Καραχάλιος, Ζεφεριμενέος, Οικονομόπουλος, Κουτσουρόπουλος. Έπαιξαν και οι Μπάκας, Μάραντος.

Πανθουριακός ( Μαυρέας Αντώνης): Κοκκαλής, Νινιός, Κοστρίβας,Δημητρακόπουλος, Γκάϊ, Καράμπελας, Βαλεντίν, Τρίψας, Ζόζεφ, Μπιτσάνης, Σπυρόπουλος.

Έπαιξαν και οι Φαββατάς Ηλ., Φαββατάς Φωτ., Αντωνόπουλος, Μερκούρης, Παντσιώτης, Δημόπουλος, Κοτσιλιέρης, Γιαννακόπουλος, Ζαχαράκης, Αντωνίου, Πάπα.

 

326 views
Top