«Βλέπει» Ηλεία ο Απόλλωνας!

Ο Απόλλωνας Καλαμάτας μετά την απόκτηση του Γιάννη Ντόκο από την Ομόνοια ψάχνεται για περαιτέρω ενίσχυση για να εξαντλήσει κάθε πιθανότητα παραμονής κι έχει στρέψει την προσοχή του στην... Ηλεία.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «Sport365.gr», ο ιστορικός σύλλογος έχει κάνει πρόταση σε έναν 25χρονο «καθαρόαιμο» φορ περιοχής, καθώς επίσης και σε έναν 26χρονο ακραίο επιθετικό.

Οι δυο τους αποτελούν βασικά στελέχη ομάδας που φιγουράρει στις υψηλές θέσεις της πρώτης τη τάξει κατηγορίας του νομού και οι πιθανότητες την δεδομένη χρονική στιγμή προκειμένου να ντυθούν στα «μελανόλευκα» είναι αρκετές.

Εφόσον αποκτηθούν είναι σχεδόν βέβαιο πως θα ενισχύσουν σημαντικά την... πονεμένη γραμμή «κρούσης», καθώς θυμίζουμε ότι ο Απόλλωνας αυτήν την στιγμή διαθέτει την χειρότερη επίθεση του πρωταθλήματος, με μόλις 11 γκολ σε 15 αγώνες.

Φυσικά τα ονόματά τους μας είναι γνωστά, αλλά δεν το αποκαλύπτουμε για λόγους δεοντολογίας, ούτε δίνουμε περισσότερα στοιχεία, καθώς υπάρχουν και οι... μετά Χριστόν Προφήτες!

603 views
Top