"Διπλό" στους Γαργαλιάνους η Θουρία

Με «διπλό» σε μια από τις πιο απαιτητικές έδρες της Α΄ τοπικής ξεκίνησε τις επίσημες υποχρεώσεις της στο 2016 η Θουρία.
Η ομάδα του Γιώργου Αργυρόπουλου επικράτησε του Τέλου Άγρα με 3-0 μέσα στους Γαργαλιάνους και παρέμεινε στην 6η θέση της βαθμολογίας της Α΄ τοπικής.
Οι φιλοξενούμενοι πατούσαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και πήραν δίκαιο «τρίποντο» απέναντι σε έναν Άγρα που έδειχνε να ψάχνεται.
Ο Δωδέκαρος άνοιξε το σκορ στο 12΄ με σουτ του Δωδέκατου, σε μια φάση όπου ο Τσώλης φέρει ευθύνη.
Στην συνέχεια ο Άγρας προσπάθησε να ισορροπήσει όμως δεν κατάφερε κάτι σπουδαίο.
Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να φέρουν το ματς στα ίσια με τον Σωτηρόπουλο να αστοχεί ανενόχλητος από κοντά με πλασέ και στο 55΄ ήρθε το 2ο τέρμα για τους Θουριώτες.
Ο Πλατάκης σέντραρε και ο Κωνσταντόπουλος με κεφαλιά έκανε το 2-0 για την Θουρία, η οποία πέτυχε και 3ο τέρμα στο 80΄ με τον Βασιλόπουλο.
Σημειώνεται πως στο παιχνίδι οι δυο ομάδες χρησιμοποίησαν ως βασικούς 5 νεοφερμένους παίκτες και συγκεκριμένα τους Σωτηρόπουλο, Χατζηπαναγιώτη (Τέλος Άγρας) και Πλατάκη, Ζάκκα, Ανδρέου (Πανθουριακός)
● Διαιτησία: Δ. Νίκας, Ι. Γιαννέτσος, Χ. Τσοπανάκης
ΤΕΛΟΣ ΑΓΡΑΣ (Θανάσης Λακριντής): Τσώλης, Χούτος, Γεωργόπουλος, Μερκούρη, Μπούρδος, Σώκαλης, Ανδρώνης (85΄ Μπαρούς), Μπουλόν, Σωτηρόπουλος, Νικολόπουλος (55΄ Παγώνης), Χατζηπαναγιώτης
ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ (Γιώργος Αργυρόπουλος): Ανδρέου, Παντσιώτης, Χαρμπίλας, Πιχιγιόνι, Κωνσταντόπουλος, Καράμπελας, Ηλιόπουλος, Ζάκκας (55΄ Παπαδημητρίου), Πλατάκης (75΄ Α. Σεφεράσι), Βασιλόπουλος, Δωδέκατος (15΄ λ. τρ. Β. Σεφεράσι)

283 views
Top